Vodafone'dan Facebook'a ücretsiz giriş hizmeti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Mayıs 2010 11:55, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Vodafone, abonelerinin Facebook'un yeni servisi ''Zero''yu ücretsiz olarak kullanabileceklerini duyurdu.

Vodafone Türkiye'den yapılan yazılı açıklamada, Şirketin, ABD, İngiltere ve Endonezya'dan sonra en çok kullanıcısının bulunduğu Türkiye'de, Facebook'un yeni bir mobil versiyonunu abonelerinin kullanımına ücretsiz olarak açtığı belirtildi.

Vodafone'un, yeni Facebook Zero hizmetiyle müşterilerine ''0'' liraya sosyal ağda sörf imkanı tanıdığı ifade edilen açıklamada, ''Facebook Mobile'ın (m.facebook.com'un) tüm görsel içerikten arındırılmış versiyonu olan Facebook Zero, bugünden itibaren ücretsiz olarak Vodafone abonelerinin hizmetinde. Vodafone Türkiye, 'zero.facebook.com' adresinden girilebilen sosyal ağ sitesinde kullanılan veri ücretlendirmiyor'' denildi.

Bu hizmetten yararlanmak için belirli bir kampanya veya tarifeye üye olmanın gerekmediği dile getirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Türkiye'de 20 milyonun üzerinde kullanıcıya sahip olan Facebook'a hiçbir ücret ödemeden girmek isteyen tüm Vodafone aboneleri, cihazlarının tarayıcılarından adres satırına 'm.facebook.com' yerine '0.facebook.com', 'O.facebook.com', 'o.facebook.com', 'zero.facebook.com', 'login.facebook.com' veya (static.ak.fbcdn.net' yazarak ücretsiz sosyalleşebiliyor.''

Vodafone Türkiye Ürün ve Hizmetlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi Phil Patel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Türkiye'de Facebook kullanımının yoğunluğuna dikkati çekerek, şunları ifade etti:

''Bugün Türkiye'de Facebook kullanıcıları günlerinin yarısını bu ağ üzerinde geçiriyor. Kullanıcılar iletişimlerinin büyük bölümünü e-postaların yerine Facebook hesapları üzerinden gerçekleştiriyor. Facebook'u hareket halindeyken kullanmayı sağlayan mobil cihazlar ise bu hizmeti daha da çekici kılıyor. Vodafone Türkiye olarak her alanda avantajlı hizmetler sunma çabamız çerçevesinde Facebook'un yeni Zero hizmetini abonelerimize ücretsiz olarak sunuyoruz. Bu hizmetimiz hem 3G, hem de 2G uyumlu internet erişimi olan cep telefonu sahibi abonelerimizin dünyanın en çok kullanılan sosyal ağ sitesi Facebook'a ücretsiz olarak girmelerini sağlayacak.''

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber