21 Mayıs 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Mayıs 2010 09:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun ile görüşecek. Gül, Somali Cumhurbaşkanı Shaif Sheikh Ahmed ile Tarabya Köşkü'nde bir araya gelecek. Gül, Türkiye ziyaretini sürdüren Kosova Başbakanı Haşim Taçi ve beraberindeki heyeti de Tarabya Köşkü'nde kabul edecek. Gül, Ertuğrul Tekke Camii'nin açılışına katılacak. (18.00/17.00/ 16.00/12.30)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, ''Forum-İstanbul 2023'e Doğru'' konferansında açılış konuşmasını yapacak. (09.15)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da AK Parti İl Başkanları toplantısında konuşacak. (11.00)

Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, KOSGEB destek paketini açıklayacak. (10.00)

Yurtdışındaki Türk okullarından öğrencilerin katılımıyla düzenlenecek 8. Türkçe Olimpiyatları'nın tanıtım ve basını bilgilendirme toplantısı Ankara Rixos Otel'de yapılacak. (10.00)

Sarıyer'deki silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Turgay Yılmaz'ın cenazesi, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenecek törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Samsun'un Çarşamba ilçesine gönderilecek. (10.00)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nde kurultay çalışmaları sürüyor.

Devlet Bakanı Faruk Çelik ile Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Türkiye-Sudan Tarımsal İşbirliği imza törenine katılacak. (10.00)

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, eğitim bakanlığının kapasitesinin güçlendirilmesi paneline katılacak. (10.00)

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç KKTC'ye gidiyor.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ve Türk Kızılayı arasında "Toplum Liderlerini Teşkilatlandırma Projesi Afet Zararlarını Azaltma Programı" çerçevesinde protokol imzalanacak. Törene İzmir Valisi M. Cahit Kıraç da katılacak. (10.00)

Dünya Süt Günü nedeniyle, İzmir'de İESOB Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde yoğurt yeme, şiir ve kompozisyon yarışmaları düzenlenecek. (10.00)

Selva yönetim kurulu, basın toplantısıyla yeni markası Şipşak makarnanın lansmanını yapacak. (10.30)

7. INELEX Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı İzmir'de açılacak. (10.00)

Hukuk Bilimleri Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen İzmir 1. Ulusal Hukuk Kongresi sürüyor. (10.00)

Türk Dünyası ve Akraba Topluluğu Gençlik Şöleni ve Spor Müsabakalarının seramonisi Atatürk Kapalı Spor Salonunda yapılacak. (19.00)

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi tarafından organize edilen Uluslararası Kerbela Sempozyumu'nun ikinci gününde de oturumlar devam edecek.

İngiltere Parlamento binası çevresi işgal altında. Parlamento önünde kamp kuran protestocular, hem yeni hükümete olan protestolarını, hem de emperyalizme olan tepkilerini dile getiriyor. Kamp kuranlar arasında Türkler de var.

İzlanda'daki yanardağ kül püskürtmeye devam ediyor.

SPOR

A Milli Futbol Takımı, yeni teknik direktörü Guus Hiddink ile ABD'deki hazırlık çalışmalarını sürdürüyor.

2011 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'nda Estonya ile karşılaşacak olan Ümit Milli Futbol Takımı, bu maç için başkent Tallinn'e gidecek. (11.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber