Aytaç Durak hakkında 108 dava açıldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Haziran 2010 16:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Tuncel, ?Aytaç Durak hakkında açılan davalar 108'i buldu. En az 70 dava daha gelecek. Ömür boyunca o adliyeden çıkamayacak? dedi.

Tuncel, Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda, başkanlığında yapılan haziran ayı olağan meclis toplantısındaki konuşmasında, ?İçişleri Bakanlığı kararıyla görevinden uzaklaştırılan Aytaç Durak ve yakınlarının çeşitli uygulamalarla bazı arsalardan rant elde ettiği yönündeki iddiaların doğru olduğunu? söyledi.

Durak'ın bu yöndeki iddialara cevap verirken, ?Kasette Mustafa Tuncel'in de adı var? şeklinde bir ifade kullandığını ifade eden Tuncel, şöyle devam etti:

?Yarın bir gün o kaset neticelenecek ve ne olacağını herkes görecek. Çok merak eden varsa kasetin orijinalı bende, dinlemek isteyene dinletirim. Şu ana kadar hakkımda, kendisi, oğlu ve bir kişi daha dava açtı. Hakkımda açılan başka dava yok. Üçünde de üç malum şahsa hakaret etmişim.

Aytaç Durak hakkında açılan davalar 108'i buldu. En az 70 dava daha gelecek. Ömür boyunca o adliyeden çıkamayacak. Hapse girecek çıkacak, bir daha girecek. Yaşı, sağlığı sıhhati buna müsaade ederse bu filmin sonunu herkes görecek. 5 ay sonra herkes görecek. Ben bu kadar bundan emin olmasam bu söylediklerimi 10 kere tekrar etmem.?

Tuncel, konuşmasından sonra, bir toplantıya katılacağını bildirerek salondan ayrılırken, oturum, meclis başkan vekili Halil Tüm başkanlığında gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber