Bitlis'te, öğrenci trafik kazasında öldü

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 20 Haziran 2010 18:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mezun olduğu ve mezuniyet törenine katılmak için gelmeyi düşündüğü okulun bahçesine cenazesi getirilen Nuran Barlas, arkadaşları ve öğretmenleri tarafından gözyaşları içinde karşılandı.

Cuma akşamı Bitlis Devlet Hastanesi önünde meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren üniversite öğrencisi Nuran Barlas'ın son sınıf öğrencisi olduğu ve mezuniyet törenini beklediği öğrenildi.

18 Haziran Cuma günü akşam saatlerinde Bitlis Devlet Hastanesi önünde kırmızı ışıkta bekleyen Nazmi Yalçın yönetimindeki 13 K 0045 plakalı minibüse, Tatvan'dan Bitlis istikametine giden Ebubekir Atiz yönetimindeki 36 EH 396 plakalı kamyon arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürüklenen minibüs öğrenci yurdundan çıkıp okula doğru yürüyen Eren Üniversitesi öğrencilerine çarptı.

Anayol kenarında bulunan yaklaşık 1 metre genişliğindeki yaya kaldırımında okula doğru yürüyen Bitlis Eren Üniversitesi öğrencileri Ömer Aydemir, Mahmut Tanık ve Nuran Barlas'a arkadan çarpan minibüs Mahmut Tanık ve Ömer Aydemir'i hafif yaralarken Nuran Barlas'ın da yaşamını yitirmesine sebep oldu.

Son Sınıf Birincisiydi Mezun Olacaktı

Eren Üniversitesi İşletme Bölümü son sınıf öğrencisi Nuran Barlas'ın bölümünü birincilikle bitirdiği ve Pazartesi günü yapılacak olan mezuniyet törenini beklediği öğrenildi. Kaza anında Nuran Barlas'ın yanında bulunan arkadaşları şok geçirirken kaza haberini alan Eren Üniversitesi öğrencileri ve görevlileri Bitlis Devlet Hastanesine akın etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber