23 Haziran 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Haziran 2010 09:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Halkalı'da gerçekleştirilen bombalı saldırıda şehit olanlar memleketlerinde toprağa verilecek. Astsubay Duran Bayram Kayseri'de, Jandarma Kıdemli Çavuş Çağlar Bölük İzmir'in Tire, Jandarma Kıdemli Üstçavuş Bekir Çelik Hatay'ın İskenderun, Uzman Çavuş Uğur Ekiz Erzin ve Uzman Çavuş Ünal Sarıyağ'ın kızı Buse Sarıyağ ise Ankara'nın Elmadağ ilçesinde son yolculuklarına uğurlanacak.

Güneydoğu Avrupa İşbirliği Süreci Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi ile Güneydoğu Avrupa Kültür Koridorları Zirvesi İstanbul'da yapılacak.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, zirve çalışmaların başlangıcından önce Çırağan Sarayı'nda konuk heyet başkanlarını karşılayacak. Cumhurbaşkanı Gül, basın toplantısı düzenleyecek. (09.20 - 09.30 - 12.30 - 12.45 - 15.00)

Başbakan Erdoğan, zirve kapsamında devlet ve hükümet başkanları onuruna Çırağan Sarayı'nda öğle yemeği, Cumhurbaşkanı Gül ise Dolmabahçe Sarayı'nda akşam yemeği verecek. (13.30 - 19.30)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda, 'Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri Projesi' Protokolünü imzalayacak (10.00)

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan Dış Ticaret Müsteşarlığı (DTM)'nda MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan ve MÜSİAD Yönetim Kurulu üyelerini kabul edecek. (10.30)

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker çeşitli açılış ve incelemelerde bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gidecek.

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş parti genel merkezinde gündeme ilişkin açıklamalarda bulunacak. (11.00)

Büyük Birlik Partisi Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) artan terör olaylarını görüşmek üzere Parti Genel Merkezi'nde toplanacak. Toplantı öncesinde MKYK üyeleri ve Genel Başkan Yalçın Topçu, Şemdinli Gediktepe'de şehit olan Hüseyin Köksal'ın Keçiören'de yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulunacak. (14.00 - 12.30)

Demokrat Parti Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk parti genel merkezinde terör ve siyasi olaylarla ilgili parti görüşünü açıklamak üzere basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

Uluslararası Stratejik Araştırmalar (USAK) ve Konrad-Adenaur-Stiftung Derneği (KAS) işbirliğinde USAK Evi'nde 'Avrupa'nın Enerji Güvenliğinde Türkiye'nin Rolü' başlıklı konferans verilecek. (09.30)

Gaziantep'te gerçekleştirilecek "1. Ortadoğu ve Komşu Ülkeler Fuarı" kapsamında ikili görüşmeler yapılacak. İkili görüşmelerin gala yemeğine Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Devlet Bakanı Zafer Çağlayan da katılacak. (13.00 - 22.30)

Ankara'da Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ)'nde 'Savunma Teknolojileri Kongresi' düzenlenecek. (10.30)

Konya İl Koordinasyon Kurulu Haziran ayı toplantısı Özel İdare İl Genel Meclisi salonunda yapılacak.

Türkiye Partisi Konya İl Başkanı Erdoğan Çalışkan, terör olayları nedeniyle Konya Şehit Aileleri Derneği'ni ziyaret edecek. (11.00)

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Rusya Federasyonu Başkonsolosu Kirill Fedorov'u makamında kabul edecek. (10.00)

Beşiktaş, yeni sezon öncesi hazırlıkları için BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir araya gelecek. Yeni Teknik Direktör Bernhard Schuster, yeni transferler ve eski futbolcular BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki düzenlenecek sabah kahvaltısında bir araya gelerek tanışacak.

2010 Dünya Kupası'nda C ve D Grupları'nda 3. ve son maçlarda Slovenya-İngiltere, ABD-Cezayir ve Avustralya-Sırbistan, Gana-Almanya karşı karşıya gelecek. (17.00 - 21.30)

Profesyonel lig takımlarının transfer çalışmaları takip ediliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber