Müdür ile memurun sokak ortasında tayin kavgası

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 08 Temmuz 2010 12:36, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

ŞANLIURFA İl Kültür ve Turizm Müdürü Selami Yıldız, eski mesai arkadaşı olan ve Gaziantep İl Kültür Müdürlüğü'nde görevli memur Necdet Karadeniz ile sokak ortasında tekme tokat kavga etti. Kavgada müdür Yıldız'ın kolu kırılırken, memur Karadeniz'in ise kaşı patladı. Polisin güçlükle ayırdığı kavgayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Şanlıurfa İl Kültür Müdürlüğü'nde görevli memur Necdet Karadeniz, sürekli rapor kullandığı gerekçesiyle İl Müdürü Selami Yıldız'ın şikayetinin ardından, geçen yıl hakkında açılan soruşturma sonrası müfettiş raporu ile Gaziantep'e gönderildi. Bunun üzerine ikili arasında gerginlik başlarken, Karadeniz, Gaziantep İl Halk Kütüphanesi'nde göreve başladı.

İddiaya göre aralarında husumet oluşan ikili, dün akşam saatlerinde kentin en işlek caddesi olan Atatürk Bulvarı üzerinde karşılaştı. Burada önce birbiriyle tartışan ikili daha sonra herkesin şaşkın bakışları arasında tekme tokat kavgaya tutuştu. Esnaf ve yoldan geçenlerin engelleyemediği müdür ve memur, bulvarda görevli polis memurları tarafından güçlükle ayrılıp çağrılan ambulanslarla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi.

KOLU KIRILDI, KAŞI PATLADI

Acil servise alınan yaralılardan Kültür Müdürü Selami Yıldız'ın yere düşmesi sonucu iki yerinde kırık oluşan sağ kolu alçıya alınırken, memur Necdet Karadeniz'in ise patlayan kaşına müdahale edildi. İkili, tedavilerinin tamamlanmasının ardından Şehitlik Polis Merkezi'ne götürülürken, olayı duyan Yıldız ve Karadeniz'in çok sayıda yakını da karako önüne geldi. Yakınlarının barıştırmak istediği Yıldız ve Karadeniz, bu girişime olumsuz yanıt vererek birbirleri hakkında şikayetçi oldu.

İfadeleri alınan Yıldız ve Karadeniz, Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla serbest bırakılırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber