CHP PM'de ihraç edilen Ciğli Belediye Başkanı geri alındı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Ağustos 2010 18:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

CHP Parti Meclisi(PM) toplantısında bir süre önce partiden ihraç edilen Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak ve Belediye Meclisi üyeleri hakkındaki karar geri alındı.

Edinilen bilgiye göre; CHP PM toplantısında Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak ve Belediye Meclisi üyelerinin verdikleri affedilme dilekçelerinden dolayı haklarındaki ihraç kararından vazgeçildi.

Böylece PM'de referandumda "evet" oyu vereceğini açıklayan CHP Ankara Milletvekili Eşref Erdem'e 1 yıl ihraç istemiyle disipline sevk edilmesi kararı çıkarken, Çiğli Belediye Başkanı hakkındaki karar da geri alındı.

-EŞREF ERDEM BİRKAÇ GÜN SONRA KONUŞACAK-

PM toplantısında hakkında ihraç kararı çıkan ve ağır bir şekilde eleştirilen Eşref Erdem, ANKA'ya konuştu. Karar karşısında sessiz kalmayı tercih eden Erdem, "Bir şey demeyeceğim" demekle yetindi. Açıklama yapmak için bir süre bekleyeceği mesajını veren Erdem, "3 gün sonra açıklama yapacağım.Şu anda konuşmayacağım" dedi.

-İLLERİNİZE GİDİN UYARISI-

Bu arada Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekilleri ve PM üyelerinden illerine giderek referandum kampanyası doğrultusunda çalışmalarını istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber