Şafak öğretmen umuda uçtu

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 16 Ağustos 2010 20:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun devreye girmesiyle vize sorunu çözülen kemik kanseri öğretmen Şafak Bay, tedavisi için sabah saatlerinde ABD'ye gitti.

Öğretmen olarak atanmayı beklerken 5 yıldır kemik kanseri ile mücadele eden Mersinli Şafak Bay'ın (26), sosyal paylaşım ağı Twitter kullanıcılarının başlattıkları kampanyayı gören Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun devreye girmesiyle Şafak öğretmenin vize sorunu çözülmüştü. Şafak Bay ile ilgili ayrıca Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, tedavi için gereken tüm imkanların seferber edilmesi talimatını vermişti. Vize sorunu çözülen Şafak öğretmen bugün tarifeli bir uçakla İstanbul'dan New York'a uçtu. Amerika'nın Houston kentinde tedavi görecek olan Şafak öğretmeni, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nden sevenleri ve şarkıcı Betül Demir uğurladı.

Sevenlerine Twitter aracılığı ile mesaj veren Şafak Bay, ?Küllerimden yeniden doğmak için Amerika'ya gidiyorum. Dostlarımı bıraktığım için aklım burada olacak. Hepiniz hakkınızı helal edin. Dualarınızı eksik etmeyin. Hepinizi çok seviyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber