20 Ağustos 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ağustos 2010 09:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e, Tarabya Köşkü'nde veda ziyaretinde bulunacak. (15.30)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, referandum çalışmaları kapsamında Kahramanmaraşlılarla buluşacak. Erdoğan, referandum mitinginin ardından Kahramanmaraş Belediyesi'nin yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirecek. (16.00)

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, 'Balkan Ekspresi'ni karşılama törenine katılacak. (12.00)

Malatya'da Zirve Yayınevi'nde biri Alman uyruklu 3 kişinin bıçaklanarak öldürülmesi olayının sanıkları 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 28. kez hakim karşısına çıkacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisince Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak'ta düzenleyeceği mitinglere katılacak.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Muğla Valisi Fatih Şahin'i makamında ziyaret edecek ve Ticaret ve Sanayi Odasının düzenlediği toplantıya katılacak. (17.00/21.00)

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, İzmir'de Valiliği ziyaret edecek. Ardından çeşitli toplantılara katılacak ve ziyaretlerde bulunacak. (11.15 )

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Ankara'nın Ayaş ilçesinde ziyaretlerde bulunacak. (11.00/14.00/15.00/16.30)

Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Burdur'u ziyaret ederek, sanayici ve iş adımlarıyla iftar yemeğinde bir araya gelecek.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, partisinin Kayseri İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyecek. Yıldız, daha sonra işadamlarıyla bir araya gelecek ve gün içerisinde esnaf odalarını ziyaret edecek.

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Masum Türker, İzmir'de parti teşkilatlarını ziyaret edecek. (11.00)

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, parti genel merkezinde Demokratik Eğitimciler Sendikası yöneticilerini kabul edecek. Kurtulmuş, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya gelecek. (14.00/19.45)

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, belediye ek binasında yaya bölgeleri düzenleme çalışmaları ve doğalgaz ihalesiyle ilgili toplantı düzenleyecek. (11.00)

CHP Genel Sekreteri Önder Sav, İzmir'in Aliağa ilçesinde arıtma tesisinin açılışına katılacak. Ardından, fuar açıkhava tiyatrosunda CHP'ye katılanlara rozet takacak. (14.30/17.30/20.30)

İngiliz ordusu, İngiltere'de eğitim için Afgan köyü kurmuş. Askerlerini Afganistan şartlarına alıştıran İngiliz ordusu, kendilerini Afganistan'da savaşıyormuş gibi hissetmeleri için İngiltere'nin Thetford bölgesinde maket Afgan köyü yaptığı ortaya çıktı.

SPOR

Spor Toto Süper Lig'de 2. hafta maçları Konyaspor - Eskişehirspor ve Kayserispor-Kardemir Karabükspor karşılaşmalarıyla başlayacak. (21.00)

Bank Asya 1. Lig'de 2010-2011 sezonu Adanaspor- Mersin İdmanyurdu karşılaşmasıyla başlayacak. (21.00)

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Galatasaray maçı öncesi Merinos Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek. (09.30)

Spor Toto Süper Lig takımlarının haftanın maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber