Hastalıklara göz bebeğine bakarak teşhisi koyuyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Ağustos 2010 16:02, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:57

Bütün hastalıkların şifresinin göz bebeklerinde saklı olduğunu biliyor muydunuz? Türkiye'de hemen hemen hiç bilinmeyen bu yöntem sayesinde birçok hasta kolaylıkla sağlığına kavuşabilmektedir.

Dağıstanlı biyoenerji, manuel terapi ve bitkisel tedavi uzmanı Ayşet Şarifova, Fatih'teki tedavi merkezinde Rusya ve uzak doğu ülkelerinde yaygın olan doğal tedavi yöntemleriyle hastalarını tedavi ediyor.

Şarifova, önce hastanın gözbebeklerini inceleyerek bünyede var olan bütün rahatsızlıkları teşhis ediyor. Sonra da, manuel terapi, biyoenerji ve hazırladığı özel bitkisel ilaçlarla tedavi aşamasına geçiyor. Öyle ki, modern tıp yöntemiyle 5-6 ayda sonuç alınabilen hepatit b gibi hastaları 2 aylık bir sürede sağlığına kavuşturabiliyor.

BEL-BOYUN FITIĞI VE KİREÇLEME TEDAVİSİ

Sarifova, Türkiye'de sık görülen bel, boyun fıtığı ve kireçleme gibi rahatsızlıkları biyoenerji ve manuel terapi yöntemiyle tedavi ediyor. Hastanın rahatsızlığına göre 2 haftalık bir sürede olumlu sonuç alınan bu yöntemi 'Türkiye'deki genel uygulamalardan farklı kılan nedir?" diye sorulduğunda Ayşet hanım şu cevabı veriyor: "Öncelikle Türkiye'de her türlü bel ve boyun ağrılarına 'fıtık' teşhisi konmaktadır. Bu doğru değildir. Bu tür şikayetlerin büyük çoğunluğu kireçleme türü, ya da kasların yeterince çalıştırılmamasından kaynaklanan rahatsızlıklardır. Bu sebeple ameliyat kesinlikle gerekmemektedir. Biz hastayı belli bir disiplik içerisinde biyoenerji ve manuel terapi seanslarıyla tedaviye alıyoruz ve Allah'ın izniyle kaliteli bir şekilde sağlığına kavuşmasını sağlıyoruz. Bize başvuran hastanın vucudu esneklik kazanmakta ve kasları güçlenmektedir. Böylece tekrar fıtık benzeri rahatsızlıklara yakalanma riski azalmaktadır." Şarifova'nın uyguladığı yöntem hareketsizliği değil, tam aksine hareketi baz almaktadır. Hastaya belli egzersizleri yapma bilinci kazandırmakdır. Böylece hastanın, düzeldikten sonra tekrar bu rahatsızlıkla karşılaşma riski olabildiğince azalmaktadır. Yani bel ve boyun fıtığı gibi rahatsızlıklar kalıcı bir şekilde tedavi edilmektedir.

BİTKİSEL İLAÇLARLA TEDAVİ

Şarifova ayrıca Akciğer, karaciğer, hepatit, safra kesesi, kandaki şeker oranı, kandaki değerlerin bozulması vs gibi rahatsızlıkları; her biri için hazırladığı bitkisel ilaçlarla tedavi ediyor. Burada konserve bir yöntem uygulanmıyor. Yani her hastalık için şifa olacak bitkisel ilaç ne ise üretilerek hizmete sunuluyor.

Şimdi Ayşet Hanımın, bazı hastalıklar için hazırlamış olduğu ve çok iyi sonuç aldığı bazı bitkisel ilaçlara kısaca değinelim.

1: BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ GÜÇLENDİREN VE KALP RAHATSIZLIĞINI İYİLEŞTİREN MACUN

Bazı insanlar çok kolay hastalığa yakalanmaktadır. En ufak bir üşütme ya da cereyanda kalma durumunda rahatsızlanabilmektedir. Yaz aylarında aşırı sıcaklar ve klima altında kalmaktan kaynaklanan rahatsızlıkları da unutmayalım. Bu macun, kişinin bünyesini güçlendirerek onu bu tür hastalıklara karşı daha mukavemetli kılmaktadır. Bunun yanı sıra her türlü kalp rahatsızlığını iyileştirmektedir. Ancak şeker hastası olanların bu macunu belirlenen ölçüyü aşmadan kullanmaları gerekmektedir.

2: KAN DEĞERLERİNİ DÜZENLEYEN BİTKİSEL İLAÇ

Enfeksiyon ve karaciğer rahatsızlıkları kandaki değerlerin bozulmasından kaynaklanmaktadır. Bu ilaç bozulan bu değerleri dengeye getirerek hastanın kısa sürede iyileşmesini sağlamaktadır. Mesela hepatit hastalığında normalde 6 ayda sonuç alınabiliyorken, bu ilaç sayesinde 2 aylık bir sürede hasta sağlığına kavuşabilmektedir.

3: PROSTAT MACUNU

Erkeklerde çok sık görülen prostat rahatsızlığı için hazırlanan bu macun kısa sürede olumlu sonuç vermektedir. Hem prostat yollarındaki rahatsızlığı gidermekte, hem de beyni rahatlatarak kişinin psikojisini pozitif etkilemektedir. Ayrıca cinsel rahatsızlıkları da giderici özellik taşımaktadır. (Bu macun bayanlarda idrar tutamama ve idrar yollarındaki yanmalar şeklinde görülen rahatsızlıkların tedavisinde de olumlu sonuç vermektedir)

Ayşet Şarifova'nın tedavi yöntemleri hakkında daha detaylı bilgi almak isteyenler, www.aysetsarifova.com sitesini ziyaret edebilir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber