Ankara Valisi: 825 mobese kamerası hazır

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Ağustos 2010 12:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye'nin hemen hemen her ilinde bulunan mobese kameraları Ankara'ya da yerleştirildi. Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, geçen Cuma akşamı itibariyle 825 kameranın Ankaralıların emrine girdiğini belirtti. Kameraların testlerinin yapıldığını kaydeden Yüksel, "Ankara'nın her karesini kontrol edeceğiz. Bu kenti daha güvenli ve huzurlu bir kent yapmak bizim görevimizdir." dedi.

Ankara Sanayi Odası Ağustos ayı Meclis Toplantısında konuşan Vali Yüksel, Ankara'ya dönük yürütülen projelerdi anlattı. 1,5 yıl önce başlanan Ankara sokak ve caddelerine mobese kameraları yerleştirme çalışmalarında sona gelindiğini dile getiren Yüksel, '825 kameranın olması gereken kentte, son iki aya kadar kamera sayası 30'du. Yaptığımız çalışmalarda bütün caddelerde çok sayıda ekiplerle hatlar döşüyoruz. Geçen Cuma akşamı itibariyle 825 kamera Ankaralıların emrine girmiştir." diye konuştu.

Kameraların renk ayarlarının yapılması, programların içine yerleştirilmesi ve başına koyulacak güvenlik personelinin hazır durumda olduğunu vurgulayan Yüksel, şu değerlendirmeyi yaptı: "Bu kent güvenli bir kenttir. Daha huzurlu ve güvenli kent yapmak bizim görevimizdir. Güvenlik hizmetlerini arttıracaktır. Özel yaşantınıza müdahale edecek hiçbir düzenleme yoktur. Bizim ilgilendiğimiz alan sizin güvenliğiniz huzurunuzdur."

GÖLBAŞINA GOLF SAHASI

Vali Yüksel, Ankara'da turizm sektörünün canlanması için atılan adımlardan da bahsetti. Gölbaşı'nda büyük bir arazi üzerine golf sahaları kuracaklarını dile getiren Yüksel, Kazan Kızılcahamam arasına da spor alanları yapmak için tapu ile görüşmeler yürüttüklerini belirtti.

Onkoloji Hastanesi'nde kanser tedavisi görenlerin yakınları için müjdeli bir haber veren Yüksel, hastane çevresindeki pansiyonları kiralayacaklarını dile getirdi. Yüksel, Hasta yakınlarının buralarda kalacağını ve ücretinin valilikçe ödeneceğini ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber