Bir MHP'li Belediye Başkanı daha 'evet' oyu kullanacağını açıkladı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ağustos 2010 13:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MHP'li Belediye Başkanı Muammer Koç, 12 Eylül tarihinde yapılacak anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasında 'evet' oyu kullanacağını açıkladı. Siyaset yapan siyasilerin ve partilerin gelip geçici olduğunu aktaran başkan, anayasa değişikliğinin ise halkı ilgilendiren konuları içermesinden dolayı daha önemli olduğunu söyledi.

Kayseri'nin Bünyan ilçesine bağlı Karakaya Kasabası'nın MHP'li Belediye Başkanı Muammer Koç, 12 Eylül tarihindeki referandumda kendisinin ve diğer 4 MHP'li belediye meclis üyesinin 'evet' oyu kullanacağını açıkladı. Partisinin siyasi görüşü ile ilgili yorum yapmak istemeyen Başkan Koç, "Ben ve belediye meclis üyesi arkadaşlarımız kendi fikirlerini ve düşüncelerini paylaşıyor. Bizim kanaatimize göre yapılan anayasa değişikli halkı ilgilendiriyor. Halkın ilgilendiren ve geleceğimiz adına önemli olan bu değişikliği ise destekliyoruz. Referandumda 'evet' oyu kullanacağız." dedi.

28 Şubat sürecinde yaşadıklarından sonra referandumda 'evet' dememesi için bir sebebin olmadığını aktaran Başkan Koç, "Ne partiler geldi geçti. Birçoğu iktidar oldu. Sonrasında ise muhalefet. Devamında yok olan partiler var. Bugün de böyle olacaktır. İktidarlar, kişiler gelip geçidir. Ama halkı ilgilendiren, beni ilgilendiren bir anayasa değişikliğine de 'evet' demek zorundayız. O gözle baktığımız ve anayasa değişikliğinin içeriğinin neler getirdiğini gördüğümüz için bu kararı verdik. Herkesin kararına da saygılıyız." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber