30 bin çift ayakkabıyı 1 TL'den satışa sundu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Eylül 2010 15:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye genelinde 100 adet perakende zincir mağazası olan Chi, Ramazan dolayısıyla tüm mağazalarında tam 30 bin çift ayakkabıyı 1 TL'den satışa çıkardı. Kampanya kapsamında bir kişi en fazla 2 çift ayakkabı alabilecek. Böylece birden fazla insanın indirimden yararlanmasına imkân tanınacak.

Chi'nin 100'üncü mağazası kapılarını müşterilerine açtı. Sabahın erken saatlerinden itibaren mağazanın önünde toplanan ve beklemeye koyulan tüketici 1 TL'den ayakkabı almak için birbiriyle adeta yarıştı. Kutuları açıp ayakkabıları enine boyuna inceleyen müşterilerin, bir tercih yapmakta güçlük çektiği, sık sık satış görevlilerine danıştığı gözlendi.

Chi Cazip Hesaplı İdeal Mağazacılık AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Eroğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada,"İndirimimiz izdihama neden oldu. Müşterilerimize okul ayakkabıları, deri ayakkabılar ve ortopedik ayakkabılar satıyoruz." dedi.

Sürpriz günler belirlemeyi istediklerini kaydeden Eroğlu, "Gördüğünüz bu tür hizmeti devamlı hale getireceğiz. 1 TL ve 5 TL'den aldığımız ürünü yine aynı fiyata halkımıza sunacağız." ifadesini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber