Otomobilin çarptığı ilköğretim öğrencisi ağır yaralandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Eylül 2010 12:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konya'da okula gitmek için yolun karşısına geçmek isteyen ilköğretim 3. sınıf öğrencisi, otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı.

Kaza, saat 08.30'da merkez Karatay ilçesi Adana Çevre Yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, okulu gitmek için yolun karşısına geçmek isteyen ilköğretim 3. sınıf öğrencisi Ahmet Temizbaş'a (9), Veli Serkan G. (30) idaresindeki 42 VK 368 plakalı otomobil çarptıktan sonra kaçtı. Kazada ağır yaralanan Ahmet Temizbaş, olay yerine sevk edilen ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Evleri kaza yerine yakın olan Ahmet Temizbaş'ın babası Kemal Temizbaş da yaralanan

oğluyla birlikte ambulansla birlikte hastaneye geldi. Ayakta durmakta güçlük çeken Kemal Temizbaş, gözyaşlarına boğuldu. Yakınlarının ve güvenlik görevlisinin yardımıyla hastaneye alınan baba Kemal Temizbaş, "Allah'ım oğlumu bana bağışla ne olur" diyerek gözyaşı döktü. Kazadan sonra olay yerinden kaçan otomobil sürücüsü Veli Serkan G.'nin, polise giderek teslim olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber