28 Eylül 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Eylül 2010 09:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, parti merkezinde toplanacak olan AK Parti MYK toplantısına başkanlık edecek. Başbakan Erdoğan akşam İstanbul'a gelerek, Vodafone Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sir John Bond ve dünya CEO'su Vittorio Colao'yu Çırağan Otel'de kabul edecek. Erdoğan, otelde verilecek Global Ekonomi Sempozyumu'nun gala yemeğine de katılacak. (11.00/19.30/20.30)

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Makedonya Cumhuriyeti Meclis Başkanı Trajko Veljanoski ile bir araya gelecek. (11.30)

BBP'nin oluşturduğu 12 Eylül Mağdurlarının Haklarını Arama Komisyonu, TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya'yı ziyaret edecek. (10.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, bakanlıkta ayrı ayrı Dünya Bankası Türkiye Direktörü Ulrich Zachau'u ve Dünya Enerji Konseyi Türk Milli Komitesi Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya Yücel Özden'i kabul edecek. (11.30/12.00)

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Gürcistan Maliye Bakanı Kakha Bainduraşvili ile makamında görüşecek. (16.00)

TÜDEF ve tüketici dernekleri, 'Burger King'in Bakterili etleri nol'du?' konulu bir basın toplantı düzenleyecek. (11.00)

Türeticiler Derneği, Bursa'da düzenleyeceği basın toplantısı ile imha edildiği belirtilen etlerin akıbetini soracak. (11.00)

TOBB Başkanı ve Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EUROCHAMBRES) Başkan Yardımcısı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Karadağ'da düzenlenecek "Karadağ Ekonomisi: Ulaşılan Başarı Düzeyi, Gelişme Yönü ve Beklentiler" konulu toplantıya katılacak.

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Bahçeşehir Üniversitesi'ndeki 'İstanbul Finans Zirvesi Açılış Toplantısı'na katılacak. (14.00)

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, "Marmomacc 45. Uluslararası Doğaltaş ve Teknoloji Fuarı"na katılmak üzere İtalya'nın Verona şehrine gidecek.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED) tarafından düzenlenen toplantıya katılacak.

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul Baltalimanı'nda, UNIDO-ICHET (Birleşmiş Milletler Sınai Kalkınma Teşkilatı - Hidrojen Enerji Teknolojileri Merkezi) Ekokaravan Projesi Açılış Merasimi'ne katılacak. (10.30)

Tarım Bakanı Mehdi Eker, İzmir'de, İslam Konferansı Teşkilatı Gıda Güvenliği Toplantısı'na katılacak. (10.00)

Çevreci enerji kaynaklarını 70 ülkede 160 tesisle insanlığın hizmetine sunan ve Türkiye'de de faaliyette bulunan Wärtsilä Enerji Santralleri, enerji sektörünün diğer liderleriyle birlikte enerji verimliliğini İzmir'de masaya yatırıyor. (11.00)

Dünya Demokrasi Hareketi, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde geçen yıl çobanlık yaparken patlayan bomba ile hayatını kaybeden Ceylan Önkol'un ailesini ziyaret edecek. (13.00)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın Brüksel temasları izleniyor.

SPOR

Şampiyonlar Ligi C Grubu ikinci maçında yarın İskoçya'da Glasgow Rangers takımı ile mücadele edecek olan Bursaspor, Glasgow'a hareket edecek. Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Glasgow Rangers maçı öncesinde basın toplantısı düzenleyecek. (09.00)

Beşiktaş, Rapid Wien maçı hazırlıklarını sürdürecek. (10.30)

Beyin kanaması geçiren Gaziantepspor Kulubü Başkanı İbrahim Kızıl'ın sağlık durumu ile ilgili gelişmeler takip ediliyor.

Trabzonspor, ligin 7. Haftasında Beşiktaş ile oynayacağı maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Eskişehirspor'da kulüp yönetim kurulu tarafından görevden alındığı açıklanan teknik direktör Rıza Çalımbay, Atatürk Stadyumu'nda basın toplantısı düzenleyecek. (12.00)

Spor Toto Süper Lig'de zor günler geçiren Sivasspor, pazar günü ağırlayacağı Gaziantepspor'a karşı hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla sürdürecek. (18.00)

Bucaspor Başkanı Şeref Üstündağ, basıntoplantısı düzenleyecek. (10.30)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber