İzmir'de 29 yaşındaki Astsubay intihar etti

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 01 Ekim 2010 15:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İZMİR Foça Bağarası 7'nci Jandarma Er Eğitim Tugayı'nda görevli Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş 29 yaşındaki Özgür Bozkurt, şakağına dayadığı tabancasını ateşleyerek yaşamına son verdi.

İzmir'in Aliağa İlçesi Atatürk Mahallesi İstiklal Caddesi'ndeki apartmanın dördüncü katında, kendisi gibi bekar olan meslektaşı Haşim Sönmez ile birlikte oturan Foça Bağarası 7. Jandarma Er Eğitim Tugayı'nda görevli Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Özgür Bozkurt, ?Uyumak istiyorum? diyerek dün gece odasına çekildi. Saat 04.30 sıralarında silah sesiyle uyanan Haşim Sönmez, odasına girdiği arkadaşı Özgür Bozkurt'u kanlar içinde yerde hareketsiz yatarken buldu. Olay güvenlik güçlerine ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirildi. Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Özgür Bozkurt'un şakağına dayadığı beylik tabancasını ateşleyerek intihar ettiği saptandı. Bozkurt'un cansız bedeni, savcının incelemesi sonrası İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Bir yıldır Foça Bağarası'nda bulunan 7. Jandarma Er Eğitim Tugayı'nda Astsubay Kıdemli Çavuş olarak görev yapan ve 3 ay önce babasını kaybettiği öğrenilen Özgür Bozkurt'un intihar nedeniyle ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber