37 faili meçhul olayı aydınlatan polis memuru kansere yenik düştü

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ekim 2010 15:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Behçet Özen, kansere yenik düştü. Görevli olduğu asayiş şubede 37 faili meçhul olayı aydınlatan ve bu nedenle 93 maaş ikramiyesi ve valilik tarafından 3 kez takdirname ile ödüllendirilen Özen'in amansız hastalık yüzünden hayatını kaybetmesi, meslektaşlarını üzüntüye boğdu. Özen'in cenazesi , görev yaptığı Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'ndeki törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Çanakkale'nin Biga ilçesine gönderildi.

Polis memurluğuna 1992 yılında Antalya'da başlayan Behçet Özen (42 ), bir süre Diyarbakır'da görev yaptıktan sonra 1999 yılında Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesine atandı. Eskişehir'de görev yaptığı dönemde 37 olayın aydınlatılmasını sağlayan ve bu nedenle 93 maaş ikramiye ve 3 kez de valilik tarafından takdirname ile ödüllendirilen Özen, 2007 yılından beri lenf kanseri tedavisi görüyordu.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi görürken önceki gece hayatını kaybeden evli ve üç çocuk babası polis memuru için görev yaptığı Eskişehir Emniyet Müdürlüğü bahçesinde bir tören yapıldı. Törende eşi Nigar Özen ve üç çocuğunu bayan polis memurları sakinleştirmeye çalıştı.

Törende konuşan Eskişehir Emniyet Müdür vekili Abdülkadir Kutlu, Özen'in genç yaşta vefatından derin üzüntü duyduklarını söyledi. Kutlu, Özen'in örnek bir polis memuru olduğuna dikkat çekti.

Özen'in cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Çanakkale'nin Biga ilçesine gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber