09/10/2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ekim 2010 09:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile Berlin'deki çalışma kahvaltısında bir araya gelecek. Erdoğan ve Merkel daha sonra basın toplantısı düzenleyecek.

Çin Başbakanı Ven Ciabao, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile aralarında Topkapı Sarayı Müzesi Başkanı Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın da bulunduğu, kültür ve sanat camiasından isimlerle sohbet toplantısına katılacak. Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Ven başkanlığındaki Çin heyetiyle bir araya gelecek. (09.30/10.40)

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İstanbul Kültür Üniversitesi Küresel ve Siyasal Eğilimler Merkezi ve Türkiye Ekonomik ve Sosyal Etüdler Vakfı tarafından düzenlenen 'Özel sektörün sosyal sorumluluk alanındaki rolü' konulu konferansa katılacak.(10.30)

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir'de yapımı tamamlanan 5 tesisin açılışını yapacak. Eroğlu, 5 yein adet tesisin de temelini atacak.(11.00)

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Kazakistan temaslarını tamamlayarak yurda dönecek.

Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Atatürk Kültür Merkezi'nde devam eden 'Malatya Günleri' etkinliğine katılacak. (13.00)

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen Malatya Günleri etkinliğine katılacak. (18.30)

SP İstanbul İl Başkanı Erol Erdoğan, bir grup partili ile birlikte istifasını açıklayacak.(12.30)

Hacı adaylarından oluşan ilk kafile, Ankara Esenboğa Havalimanı'nda düzenlenecek törenle kutsal topraklara uğurlanacak.(17.00)

Yeni Ümit ve Hira dergileri, Fırat Kültür Merkezi'nde "Peygamber Yolu" sempozyumu düzenleyecek.(10.00)

47. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin açılış töreni yapılacak. Emir Kusturica ve No Smoking konser verecek.(21.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Antalya'da Alanya Turistik İşletmeciler Derneği'nin 25. kuruluş yılı kutlamaları ile Prag Virtiözleri konserine katılacak. (17.00/20.00)

Büyük Birlik Partisi İzmir İl Teşkilatı'nda 'BBP Torbalı İlçe Başkanı Osman Aksun, Yeşilin yaşadığını idea etti' başlıklı haberle ilgili basın toplantısı yapılacak. Toplantıya Torbalı İlçe Başkanı Aksu da katılacak. (16.30)

Türkiye Ziraatçılar Derneği Genel Başkanı İbrahim Yetkin, Ankara'daki dernek genel merkezinde, sektörle ilgili değerlendirmelerde bulunacak.(11.00)

Eşitlik ve Demokrasi Partisi (EDP) Genel Başkanı Ziya Halis, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği'nin Kurtuluş Parkı'nda düzenlediği zorunlu din derslerinin kaldırılmasına yönelik eylemine destek verecek. (12.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber