11 Ekim 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ekim 2010 09:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Portekiz Büyükelçisi Luisa Margarida De Carvalho Bastos De Almedia'yı Çankaya Köşkü'nde kabul edecek. (16.00)

-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile görüşmek üzere Şam'a gidecek. (11.15)

-TBMM Başkanlık Divanı, Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin'in başkanlığında toplanacak. TBMM Başkanı Şahin, ayrıca Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner'e ziyarette bulunacak. (11.00/16.00)

-9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi'nin yeni eğitim yılı açılış törenine katılacak. Demirel, yeni yılın ilk dersini verecek. ( 14.00 ? 15.30)

- Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Antalya Perge'de incelemelerde bulunacak. (14.00)

-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AB Enerji Komisyoneri Günther Oettinger ile bakanlıkta görüşecek. (19.15)

- 47. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali devam edecek.

- Tesco Kipa CEO'su Paul Ritchie ve Operasyon Direktörü Tony Hoggett, İzmir'de yenilenen Balçova mağazasının açılışı nedeniyle basın mensuplarıyla bir araya gelecek. (10.00)

- İzmir'de Belediye Ortaklık Ağları Projesi (TUSENET) kapanış konferansında Türk ve İsveç belediye başkanları bir araya gelecek. (10.00)

- İzmir'de Bediüzzaman Said Nursi tanıtım ve hizmet TIR'ı için basın toplantısı yapılacak. (10.30)

-23. Ahilik Haftası İstanbul'da da çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Kutlamalar çerçevesinde Galatasaray Meydanı'ndan Taksim Meydanı'na 'Ahilik yürüyüşü' düzenlenecek. (11.00)

?Fransa Dışişleri ve Avrupa İşleri Bakanı Bernard Kouchner, temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya gelecek. Konuk Bakan, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile akşam görüşecek.

-TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, ''17. Van-Asya Uluslararası İpekyolu Ticaret ve Sanayi Fuarı'' hakkında basın toplantısı yapacak. (12.00)

-Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, ''Orta Vadeli Program ve Orta Vadeli Mali Plan'' programla hakkında toplantı yapacak. (12.00)

- Saadet Partisi'nin Diyarbakır'daki il ve ilçe yönetimleri düzenleyecekleri basın toplantısıyla partilerinden istifa edecek. (11.30)

?Diyarbakır'da 1980 -1984 yılları arasında Diyarbakır 5 Nolu Askeri Cezaevi'nde kalan 500 kişi Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunacak. (13.00)

? Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında kortej yürüyüşü gerçekleştirilecek. Öğle saatlerinde de vatandaşa pilav dağıtımı yapılacak.(10.00)

SPOR

- 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri A Grubu'nda Azerbaycan'la deplasmanda oynayacak olan A Milli Futbol Takımı, bu maçın hazırlıklarını yapacağı antrenmanla tamamlayacak. (19.00)

- A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, yarın Azerbaycan ile oynanacak olan 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri A Grubu maçıyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyecek. Toplantıya Hiddink ile birlikte iki de oyuncu katılacak. (18.15)

- Geleneksel olarak düzenlenen Kıtalararası Avrasya Maratonu'nun bilgilendirme toplantısı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın da katılımıyla gerçekleştirilecek. (12.00)

- Spor Toto Basketbol Türkiye Kupası Erkekler 1. Ayak karşılaşmalarına Balıkesir, Ordu, Gaziantep ve Antalya'da oynanacak grup maçlarıyla devam edilecek.

- Bursa'da şehit polis memuru İsmail Özbek adına düzenlenen halı saha futbol turnuvası başlıyor. (19.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber