Hastaneyi su bastı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 28 Ekim 2010 11:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BALIKESİR'in Bandırma ve Erdek ilçelerinde etkili olan şiddetli yağış ve fırtına, hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Deniz ulaşımında aksamalar yaşanırken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın geçen hafta açılışını yaptığı Bandırma Devlet Hastanesi'nin zemin katını ise su bastı.

Bandırma ve Erdek'te dün geceden beri etkili olan şiddetli yağış ve hızı zaman zaman saat 80 kilometreye ulaşan fırtına nedeniyle Bandırma-İstanbul arasındaki feribot, Erdek-Marmara Adası arasındaki araba vapuru ve Bandırma-Tekirdağ arasındaki Ro-Ro seferleri iptal edildi. Erdek Liman Başkanı Cemal Yıldırım, hızı 80 kilometreye ulaşan fırtına nedeniyle bölgedeki balıkçılara da limandan çıkış izni verilmediğini söyledi.

Bu arada, şiddetli yağış Bandırma kent merkezinde su baskınlarına neden oldu. Su birikintileri nedeniyle şehir içi ulaşımda aksamalar yaşanırken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 23 Ekim'de açılışı yapılan 300 yataklı Bandırma Devlet Hastanesi'nin morg, yemekhane, kazan dairesinin bulunduğu zemin katını su bastı. Baskın nedeniyle meydana gelen arızalar yüzünden hastaneye elektrik de verilemiyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber