3 küskün MHP'ye geri dönüyor

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 07 Kasım 2010 10:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ?Milletin ve devletin bekası için güç birliği? çağrısı çerçevesinde görüştüğü küskün MHP'lilerden tam destek aldı. Bahçeli, görüşme trafiğini bir süre önce AK Parti'den ayrılan eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Murat Başesgioğlu'yla başlattı.

Bahçeli'nin MHP'ye davet ettiği Başesgioğlu'nun bu girişime sıcak baktığı, önümüzdeki haftalarda partiye katılması bekleniyor. Bahçeli, kendisine karşı genel başkanlık yarışına girmek isteyen ancak Artvin'deki üyeliği parti yönetimince iptal edilen Ümit Özdağ'la da bir araya geldi. Bahçeli'yle görüşen siyasilerden bazılarının görüşleri şöyle:

Koray Aydın: Girişimi fevkalade anlamlı. Beklentimiz küskünlükleri ortadan kaldırarak, önce MHP içinde düzeni sağlaması ve iktidar projesi çıkarması. AKP'nin sağdaki alternatifi MHP'dir. MHP'nin performansı iktidarı tayin edecektir. Ben de gereğini yapmaya hazırım.

Ümit Özdağ: Bu girişim aynı zamanda AKP'nin Türkiye Cumhuriyeti'ne dayatmaya çalıştığı tehlikeli siyasal projeyi de durdurabilecek. Kendisi katkıda bulunmamız için MHP'ye davet etti, ben de kabul ettim.

Azmi Karamahmutoğlu: Görüşmenin sonucunda genel başkanımızı gayet samimi, iyi niyetli, kararlı gördüm. Tamamen destekliyorum. Koşulsuz bir çağrıya, koşulsuz bir destek veriyoruz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber