Sivas Cumhuriyet Savcısı, eşini ve kızını kazada kaybetti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Kasım 2010 00:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sivas Cumhuriyet Savcısı Hakan Ergin, 9 günlük bayram tatili için Sivas Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Alkan, Yozgat'ın Yerköy ilçesindeki trafik kazasında yaralanan Cumhuriyet Savcısı Hakan Ergin'in sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, ''Maalesef eşi ve 5 yaşındaki çocuğu vefat etti'' dedi.

Savcı Ergin ve ailesinin trafik kazası geçirdiğini duyar duymaz Sivas'tan Yozgat'a giden Başsavcı İsmail Alkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kazanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Cumhuriyet Savcısı Hakan Ergin'in sağlık durumunun iyi olduğunu, şu anda müşahede altında tutulduğunu ifade eden Alkan, ''Maalesef eşi ve 5 yaşındaki çocuğu vefat etti'' dedi.

Ergin'in bir yaşındaki oğlunun sağlık durumunun da ciddiyetini koruduğunu, Ankara'ya sevk edileceğini belirten Alkan, Ergin ailesinin bayram tatili için Ankara'ya gitmek üzere Sivas'tan yola çıktıklarını söyledi.

Bu arada, Cumhuriyet Savcısı Hakan Ergin'in kazada ölen eşi Cennet Ergin'in Sivas'ta bir okulda öğretmen olarak görev yaptığı öğrenildi.

Sivas'ta Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Hakan Engin'in (37) kullandığı 06 AS 5189 plakalı otomobil, E-88 Karayolunun Yerköy ilçesi Sekili Beldesi yakınlarında şarampole yuvarlanmış, kazada Ergin'in eşi Cennet Ergin (35) olay yerinde, oğlu Ali Eren Ergin (5) ise hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetmişti. Kazada, savcı Hakan Ergin ile bir yaşındaki oğlu Cem Asil Ergin de yaralanmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber