Kız kavgasında liseli genç pompalıyla vuruldu/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 29 Kasım 2010 15:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

DİYARBAKIR İMKB Lisesi öğrencisi 16 yaşındaki U.Ç., kız yüzünden tartıştığı okul arkadaşı ve ağabeyi tarafından okul önünde pompalı tüfekle vuruldu. Ağır yaralanan U.Ç. hastaneye kaldırılırken, polis 4 kişiyi gözaltına aldı.

Merkez Kayapınar İlçesi Musa Anter Caddesi üzerindeki İMKB Lisesi son sınıf öğrencisi U.Ç., daha önce kız meselesi yüzünden tartıştığı aynı okuldaki bir öğrenci ve ağabeyi tarafından okul çıkışı durduruldu. U.Ç. ile tartışan ve adları henüz belirlenemeyen kişiler, yanlarında bulunan pompalı tüfekle U.Ç.'ye ateş edip, hızla kaçtı.

Karnından yaralanan ve kanlar içerisinde yere yığılan U.Ç., çevrede bulunanlar tarafından Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada ilk tedavisi yapılan U.Ç.,Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavi altına alınan U.Ç'nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan polis, saldırıyı gerçekleştirdiği öne sürülen 2 kişinin, okulan yakınlarından bir site içinde gizlendiği ihbarını aldı. Özel harekat polislerinin de katıldığı aramada 2 şüpheli olayda kullandıkları pompalı tüfekle yakalandı. Polis, olaya karıştığı belirtilen 2 kişiyi daha gözaltına alındı. Adları he nüz açıklanmayan 4 kişinin sorgusu sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber