30 Kasım 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Kasım 2010 09:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

30 Kasım 2010 Salı

Yüksek Askeri Şura (YAŞ), Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Genelkurmay Başkanlığı Karargahı'nda toplanacak. YAŞ üyeleri, daha sonra Anıtkabir'i ziyaret edecek. (09.45/12.00)

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT)'nın Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere Kazakistan'ın başkenti Astana'ya gidecek. Gül, hareketinden önce Esenboğa Havalimanı'nda açıklama yapacak. (11.00)

TBMM'de bugün MHP, BDP ve CHP grup toplantıları yapılacak. (10.30/12.30/13.30)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ?Ulusa Sesleniş' konuşması yapacak. (19.00)

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Bosna Hersek Federasyonu İçişleri Bakanı Muhidin Aliç ile görüşecek. (11.00)

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul'da PTT ile Denizbank'ın yapacağı kredi kartı anlaşmasının imza törenine katılacak. (11.00)

Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanlar Kurulu'nun İstanbul'daki toplantısına konuk olacak. (10.00)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Uludağ Üniversitesi Görükle Beldesi CHP Gençlik Merkezi'nin açılışına katılacak. Kılıçdaroğlu BTSO aylık meclis toplantısına katılacak. (16.30/18.00)

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, İran'ın Ankara Büyükelçisi Bahman Hüseyinpur'u ziyaret edecek. (11.00)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ABD'nin başkenti Washington'daki temaslarının ardından AGİT zirvesine katılmak üzere Kazakistan'a hareket edecek.

Güney Kore, Kuzey Kore'nin geçtiğimiz günlerde top atışına tuttuğu Yeonpyeong Adası'na silah yerleştirdi. Ada'daki gelişmeler izleniyor.

SPOR

Spor Toto Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren ve Beşiktaş mağlubiyetle şampiyonluk yarışından tamamen kopan Galatasaray, Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başlayacak. (10.30)

TTNET, futbol kulüpleri ile yapılan internet gelir paylaşım ortaklığı projesini taraftarlara sunacak. Yeni hizmetin detayları, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın katılımı ve Beşiktaş Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ve TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz'ın ev sahipliğinde bir basın toplantısı ile duyurulacak. (14.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber