Çalıştığı cezaevine tutuklu olarak girdi

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 04 Aralık 2010 12:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hakan KARACA/TEKİRDAĞ, (

TEKİRDAĞ'da 400 kişinin tutulduğu Kapalı Cezaevi'nde infaz koruma memuru olarak görev yapan 30 yaşındaki G.T., cezaevine uyuşturucu soktuğu iddiasıyla tutuklandı. Adliyeden, üzerindeki infaz koruma üniforması ile çıkarılan G.T., görev yaptığı cezaevine bu kez tutuklu olarak girdi.

Tekirdağ Kapalı Cezaevi'nde 2 yıldır infaz koruma memuru olarak çalışan ve bekar olduğu öğrenilen G.T., dün cezaevi koridorunda cezaevi müdürünü görünce telaşa kapılarak elindeki kağıt parçalarını çöp kutusuna attı. Bu durumdan şüphelenen cezaevi müdürü çöpü kontrol ettiğinde, kağıtlara sarılı haldeki esrarı buldu ve polise haber verdi. Cezaevine gelen Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, G.T.'yi gözaltına aldı. Çöpten çıkarılan kağıtların içerisinde ise 2 gram esrar bulundu. Emniyette suçlamaları kabul etmeyen G.T., cezaevine uyuşturucu sokmadığını söyledi.

ELBİSESİ ÜZERİNDE TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından üzerindeki infaz koruma üniforması ile adliyeye sevk edilen G.T., ?Cezaevine uyuşturucu sokmak ve uyuşturucu ticareti' iddiasıyla tutuklanarak infaz koruma memuru olarak görev yaptığı Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber