KPSS dönüşü kazada beyin kanaması geçiren Gülseren hayatını kaybetti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Aralık 2010 16:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bir hafta önce girdiği KPSS dönüşü geçirdiği trafik kazası sonucu beyin kanaması geçiren Gülseren Ekinci (20) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Trabzon'dan Giresun'a giden Halil Erol yönetimindeki 34 DH 0674 plakalı otomobil, Yeşiltepe mahallesinde yolun karşısına geçmeye çalışan Gülseren Ekinci'ye çarptı. Ağır yaralanan Ekinci, Görele Devlet Hastanesi'ndeki müdahalenin ardından Trabzon Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından, Ekinci, beyin kanaması şüphesiyle Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne sevk edilmişti.

Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde bir hafta süren yoğun tedaviler sonuç vermeyince Gülseren Ekinci sabah yaşama veda etti. 6 kardeşi, anne ve babasıyla birlikte başkasına ait arazide fındık yarıcılığı yaparak hayatını idame ettiren Gülseren Ekinci, ailesine destek olmak için hem okuyor hem çalşıyordu.

Liseyi bitirdikten sonra bir yandan fındık fabrikasında işçi olarak çalışmaya başlayan Gülseren, bir yandan da Açık Öğrenim Fakültesi'nde okuyordu. Son sınıfa devam eden Gülseren Ekinci, daha iyi bir yaşam standardı yakalayabilmek için son yapılan KPSS sınavına girmiş, dönüşte ise trafik kazası geçirmişti. Ölümüyle bütün sevenlerini yasa boğan Gülseren, çevresinde de çok sevilen bir kızdı.

Gülseren Ekinci'nin cenazesi, Yeşiltepe Camii'nde kılınan ikindi namazından sonra Bahçelievler Aile Kabristanlığı'nda toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber