İstanbul il sağlık müdürünün teşekkür ettiği cerrah!

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 23 Aralık 2010 09:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sağlık müdüründen BABA teşekkürü

İstanbul Sağlık Müdürü Prof. Dr. Ali İhsan Dokucu, gazetelere verdiği ilanla Memorial Hastanesi'nde babasının kalp ameliyatını gerçekleştiren Prof. Dr. Bingür Sönmez'e ve sağlık ekibine teşekkür etti

İstanbul Sağlık Müdürü Prof. Dr. Ali İhsan Dokucu, babası İbrahim Dokucu'nun (78) kalp ameliyatını geçtiğimiz hafta Memorial Hastanesi'nde yaptırdı. Baba Dokucu'nun geçirdiği kalp kapak ameliyatı, gazeteye verilen teşekkür ilanıyla ortaya çıktı. Dokucu, babasının hastaneye yatışı ve taburcu olması sırasında hastane yetkililerinden gizliliğe dikkat edilmesini rica etti. Kendisi de hastane ziyaretlerini farklı kapılardan gerçekleştirdi. Ancak dün gazetelere verilen ilanda Dokucu, operasyonu gerçekleştiren Prof. Dr. Bingür Sönmez'e ve ekibine özel olarak teşekkürlerini bildirdi.

?Büyük kalp cerrahı'

?Teşekkür ve Şükran Borcu? başlığıyla İstanbul Sağlık Müdürü Prof. Dr. Ali İhsan Dokucu tarafından verilen ilanda, Memorial Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bingür Sönmez'e, ?Büyük Kalp Cerrahı?, ?Değerli Bilim Adamı? olarak hitap edilerek, şöyle denildi:

?Ailemizin değerli büyüğü; sevgili babamız İbrahim Dokucu'nun kalp ameliyatını başarıyla gerçekleştirerek; en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını sağlayan; seçkin kariyeri ve deontolojik yaklaşımları ile tüm hekim camiası için örnek olan, sıkıntılı günlerimizi kolaylaştıran Büyük Kalp Cerrahı, Değerli Bilim Adamı Prof. Dr. Bingür Sönmez'e en içten şükranlarımı sunarım.?

İlanda ayrıca ameliyat sırasında ve sonrasında emeği geçen tüm doktor, hemşire ve personele teker teker teşekkür edildi.

?Ameliyatı izledi'

Prof Dr. Bingür Sönmez, Dokucu'nun babasının ameliyata girerek operasyonu izlediğini belirterek, ?Çok keyif aldı. Genelde arkadaşlar bunu yapmıyor. İlanı görmedim ama memmun kalmışlar demek ki, ilan vermişler. Sayın İbrahim Dokucu'nun 5-6 yıl önce koroner baypas ve kapak değişimi ameliyatını yapmıştık. Kapak biyolojik kapaktı. Kapakta yırtılma olmuş. Yetmezlik oluşmuş, bu defa sadece kapağını yeniden değiştirdik. Riskli bir ameliyattı, 5 saat sürdü ama çok başarıl geçti. Bugün (dün) taburcu oldu? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber