7 Ocak 2011'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ocak 2011 09:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

07 Ocak 2011 Cuma

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Yunanistan Başbakanı Yorgo Papandreou, 2011 Kış Oyunları'nın yapılacağı tesislerin açılışını yapacak. İki başbakan daha sonra Büyükelçiler Toplantısı'na katılacak. (13.00/15.00)

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül ve beraberindeki heyeti Çankaya Köşkü'nde kabul edecek. (14.30)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye Kömür İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nde düzenlediği basın toplantısı düzenleyecek. (09.30)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve Yunanistan Dışişleri Bakanı Dimitri Druças Erzurum'da çalışma kahvaltısında bir araya gelecek. (10.00)

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, SP Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ı tedavi gördüğü Güven Hastanesi'nde ziyaret edecek. (11.00)

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Ankara İl Koordinasyon Kurulu toplantısına katılacak. (14.00)

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu'nun İstanbul'da tertiplediği Türk Ekonomisi ve İnşaat Sektörü konulu toplantıya katılacak. (12.00)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, havayolu ile akşam Adana'ya gidecek. (20.00)

DP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk, partisinin 65. kuruluş yıldönümü dolayısıyla, parti genel merkezinde düzenlenecek etkinlikte konuşacak. (14.00)

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Gölbaşı'nda esnaf ziyaretlerinde bulunacak. Kurtulmuş, Mimarlar ve Mühendisler Grubu yönetim kurulu başkanı Yılmaz Ada'yı kabul edecek. (12.30/14.20)

Devlet Bakanı Faruk Çelik Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) Yönetim Kurulu Üyeleri ile kahvaltıda buluşacak. Ardından Marmara Belediyeler Birliği Toplantısı'na katılacak. (08.30/11.00)

HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu, Diyarbakır'da ?iki dil ve özerklik' uygulaması ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek. (13.00)

Tüketici Dernekleri Federasyonu, Ankara'daki ulaşım zammının iptali için Bölge İdare Mahkemesi'nde dava açacak. (11.00)

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde basın açıklaması yapılacak. (11.00)

KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Kıbrıs müzakerelerinde gelinen aşama ve ülkedeki son gelişmeleri değerlendirmek üzere Meclis'te grubu bulunan siyasi partilerin temsilcileriyle bir araya gelecek. (16.30)

Türkmenistan'ın inşaat sektöründe faaliyet gösteren Türk Polimeks şirketi, Savunma Bakanlığı'na bağlı Acil Durumlar Genel Müdürlüğü binasını teslim etti. Olağanüstü afet ve kriz durumlarında kullanılmak üzere tasarlanan proje, 200 milyon dolara mal oldu.

Rus Ortodoks Kilisesi'ne bağlı Rusya vatandaşları gecenin geç saatlerinden itibaren Hz. İsa'nın doğum gününü ayinlerle kutlamaya başladı.

SPOR

Lider Trabzonspor'un Antalya kampı devam ediyor.

Beşiktaş, Antalya kampında Sivasspor ile hazırlık maçı oynayacak (18.30)

Galatasaray'ın devre arası kamp çalışmaları Antalya'da sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber