Meclis'in bugünkü gündemi belli oldu

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 26 Ocak 2011 09:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, vefat eden Cumhuriyet Senatosu Denizli Üyesi Hüseyin Atmaca'nın saat 11.00'de TBMM Şeref Kapısı merdivenleri önünde yapılacak cenaze törenine katılacak. CHP İstanbul Milletvekili Çetin Soysal saat 11.00'de, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi ise saat 11.30'da basın toplantısı düzenleyecek.

Saat 10.30'da TBMM KİT Komisyonu Toplantı Salonunda toplanacak olan TBMM Anayasa Komisyonu, Anayasa Mahkemesinin Kuruluş ve Yargılama Usulleri Hakkında Kanun Tasarısı ile Kamu Denetçiliği Kurumu Kanun Tasarısını görüşecek.

TBMM Milli Eğitim Komisyonu, saat 10.30'da toplanarak, ÖSYM'yi Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi olarak yeniden yapılandıran yasa tasarısını görüşecek.

Saat 14.00'de toplanacak olan TBMM Genel Kurulunda, İller Bankasını anonim şirkete dönüştüren tasarının ardından, bazı kamu alacaklarının yeniden yapılandırılmasını da öngören ''Torba'' yasa tasarısının görüşülmesine geçilecek.

TBMM Adalet Komisyonu, saat 14.00'de toplanarak, Yargıtay ve Danıştayda yeni daireler kurulmasını öngören yasa tasarısını ele alacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber