Şanlıurfa'da hastanede kavga, 3 yaralı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 06 Şubat 2011 12:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ŞANLIURFA'da, Eğitim ve Araştırma Hastanesine akşam hasta ziyaretine gelen 10 kişilik bir grup ile özel güvenlik görevlileri arasında çıkan kavgada 3 kişi yaralandı.

Olay dün akşam saatlerinde Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde meydan geldi. Üç gün önce kalp rahatsızlığı geçirerek hastanede tedaviye alınan 60 yaşındaki Taha Çiçek'i ziyaret için yakınlarından 34 yaşındaki Taha Çiçek, 33 yaşındaki İsmail Çiçek ve 28 yaşındaki Halil Çiçek ile yanlarında kadın ve çocuklardan oluşan yaklaşık 10 kişilik grup geldi. Taha Çiçek'in yattığı Dahiliye Servisi'ne girmek isteyen gruba özel güvenlik görevlileri çocukların alınmayacağını söyledi.

Çiçek ailesi fertlerinin çocukların da girmesinde ısrar etmesi üzerine güvenlik görevlileri ile aralarında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Hastane koridorlarında birbirlerine tekme tokat saldıran tarafların kavgasını önlemede hastane polisi etkisiz kalınca Çevik Kuvvet ekipleri geldi. Hastane koridorlarını savaş alanına çeviren tarafları Çevik Kuvvet güçlükle ayırarak kavgayı bitirdi.

Kavga sırasında başlarına isabet eden cop ve telsiz darbeleriyle yaralanan Mehmet Çiçek, İsmail Çiçek ve Halil Çiçek, aynı hastanenin acil servisinde tedaviye alındı. Hastanenin güvenlik görevlilerinden şikayetçi olan yaralılar, kendilerine 1 yaşındaki çocuğun bile dışarda bırakılması istenince olay çıktığını, özel güvenlikçilerin kadınları da dövdüğünü ileri sürdü.

Olayla ilgili soruşturma başlıtılırken ifadelerine başvurulmak üzere 3 özel güvenlik görevlisi emniyete götürüldü.

Ali LEYLAK- Ömer PINAR

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber