TCDD ile 600 YTL'lik GAP turu Mayıs'ta başlıyor

Haber Giriş : 30 Mart 2005 16:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), 2005 yılı GAP Turu programını belirledi. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin tarihi mekanlarını görmek isteyenler, bin 600 YTL ödeyerek TCDD'nin GAP turuna katılabilecek

TCDD, geçtiğimiz yıllarda büyük ilgi gören trenle GAP turu programına bu yıl Mayıs ayında yeniden başlayacak. 10 gün sürecek olan trenle GAP turuna katılanlar, Ankara'da Anıtkabir ve Anadolu Medeniyetleri Müzesi'ni gezdikten sonra Adıyaman'a hareket edecek. Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin ve Gaziantep'i kapsayan GAP turunda Nemrut dağı, Hasankeyf, Atatürk Barajı, Deyrul Zafaran Manastırı, Kasımiye Medresesi, Harran, Eyüp Peygamber Makamı ve Gaziantep Kalesi gezilebilecek.

TCDD'nin ilk GAP turu programı 13 Mayıs'ta başlayacak ve 22 Mayıs'ta sona erecek. TCDD ayrıca 3 Haziran-12 Haziran ve 16 Eylül-25 Eylül günleri arasında iki ayrı GAP turu daha düzenleyecek. GAP turuna İstanbul'dan katılacak olanlar bir kişilik vagon için bin 600 YTL, iki kişilik vagon için kişi başına bin 200 YTL ödeyecek. Eskişehir'den ve Ankara'dan tura katılacak olanlar tek kişilik vagon için bin 550 YTL, iki kişilik vagon için bin 155 YTL ödeyecek. Ödenecek ücrete özel tren, otobüs, dört ve beş yıldızlı otellerde 5 gece konaklama, tüm kahvaltı ve yemekler, sıra gecesi, müzelere giriş ve rehberlik hizmetleri de dahil olacak.

iha

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber