Polis memuru intihar etti/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 11 Mart 2011 13:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ADANA'nın Ceyhan İlçesi'nde polis memuru 39 yaşındaki Mustafa Ö., cep telefonuyla konuştuktan sonra ağlayarak gittiği akaryakıt istasyonun tuvaletinde, tabancasıyla başına ateş ederek yaşamına son verdi.

Olay saat 10.30'da meydana geldi. Ceyhan Emniyet Müdürlüğü Emir Komuta Kontrol Merkezi Amirliği'nde görev yapan evli ve 3 çocuk babası Mustafa Ö., Devlet Bahçeli Tesisleri'nde yapılan Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinliğinde görevlendirildi. Burada güvenlik önlemi alan ekipte yer alan Ö. cep telefonuyla bir süre konuştuktan sonra ağlamaya başladı. Kimle konuştuğu öğrenilemeyen Ö., tesislerin yan tarafındaki akaryakıt istasyonunun tuvaletine gitti. Kısa süre sonra buradan silah sesi geldi. Arkasından gelen meslektaşları tarafından kanlar içinde bulunan Ö.'nün, olay yerinde öldüğü anlaşıldı. Başına tabancasıyla tek kurşun sıkarak yaşamına son veren Ö.'nün cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Ceyhan Emniyet Müdürü Zülfikar Sökmen, polis memurunun herhangi bir sorunu veya borcu bulunmadığını, intihar etmesine neden olan olayı araştırdıklarını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber