Tivibu Web, 1 milyon aboneye ulaştı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Mart 2011 12:45, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Zengin bir içeriği olan ve Televizyon ile sinema izleme deneyimini yeniden tanımlayan Tivibu Web'in abone sayısı 1 milyonu buldu.

TTNET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı İlker Koçak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada '' 'TTNET'le Her Şey Mümkün' diyerek başlattığımız yeni dönemde iletişim teknolojilerinin üç temel unsuru olan internet, televizyon ve telefona odaklandık. Tivibu Web de bu zaman diliminde televizyon izleme alışkanlıklarına yeni bir boyut getirdi. İnternetin ayrıcalıklarını televizyon ile buluşturan Tivibu Web'in kısa zamanda 1 milyon aboneyi bulması bize gurur veriyor. Önümüzdeki dönemde de ilerlemeye ve abonelerine yepyeni içerikler sunmaya devam edecek.'' ifadelerini kullandı.

Tivibu Web, toplam 87 kanalıyla kullanıcılarına film, dizi ya da yarışmaları yayın saatine bağlı kalmadan izleme imkânı sunuyor. Tekrar İzle, Geri Al İzle, Durdur İzle, Seç İzle ve Kirala İzle özellikleri ile aboneler, yayınları durdurup geri alabiliyor, beğendikleri dizileri ve TV programlarını ve geniş film arşivinden seçecekleri filmleri, istedikleri zaman seyredebiliyor.

Tivibu Web'e aylık 1 TL'den başlayan fiyatlarla üye olunabiliyor. Ayrıca Netlimitsiz veya Limitsiz paketlerinden birine sahip TTNET aboneleri, Başlangıç Paketi'ne üye olmaları halinde 30 Haziran'a kadar ücretsiz kullanıyor. Üyelik için http://www.tivibu.com.tr web sitesinden, 444 0 375 numaralı TTNET Müşteri Hizmetleri'nden, tüm Türkiye'deki Türk Telekom Ofisleri ve TTNET Satış Noktaları'ndan başvurulabiliyor.

Tivibu Web paketleri fiyatları şöyle:

Başlangıç Paketi: 1 TL

Yerli ve yabancı toplam 69 TV kanalı

Kirala-İzle, Tekrar İzle, Durdur-İzle, Geri-Al İzle ve Seç-İzle (100 adet film, müzik, dizi ve belgesel)

Standart Paket: 4 TL

Yerli ve yabancı toplam 87 TV kanalı

Kirala-İzle, Tekrar İzle, Durdur-İzle, Geri-Al İzle ve Seç-İzle (1000'e yakın film, müzik, dizi ve belgesel)

Standart Plus Paket: 8 TL

Yerli ve yabancı toplam 87 TV kanalı

Kirala-İzle, Tekrar İzle, Durdur-İzle, Geri-Al İzle ve Seç-İzle (10 adet "Kirala-İzle" filmi hediye; 2.500'e yakın film, müzik, dizi ve belgesel)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber