Okul önünde dehşet

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 23 Mart 2011 15:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ŞANLIURFA'nın Birecik İlçesi'nde, 18 yaşındaki E.K., aşık olduğu akrabası 14 yaşındaki ilköğretim öğrencisi H.K.K.'yi okul kapısında 4 yerinden bıçakladı. Daha sonra aynı bıçağı 2 kez de karnına saplayan H.K.K. ağır yaralandı.

Olay, okul önünde meydana geldi. 18 yaşındaki E.K., iddiaya göre yanında çalıştığı kuzeni 39 yaşındaki Mehmet K'nin kızı H.K.K.'ye aşık oldu.

Bir süre önce evine gittiği kuzenine kızını sevdiğini belirterek, sözlenmek istediğini dile getiren E.K.'ye, H.K.K.'nin yaşının küçük ve öğrenci olduğu ifade edilerek olumsuz yanıt verildi. Aldığı olumsuz yanıt üzerine öfkelenen E.K., bu sabah 8'inci sınıf öğrencisi H.K.K.'nin eğitim gördüğü okulun önüne giderek beklemeye başladı.

E.K., derse girmek için okula gelen H.K.K'ye de duygularını anlatıp, karşılık vermesini istedi. Ancak olumsuz yanıt alan K., üzerinde bulunan bıçak ile H.K.K.'yi, karın, sırt ve kolunun 4 yerinden bıçakladı.

Öğrencilerin büyük korku yaşadığı olay sırasında K., daha sonra aynı bıçağı 2 kez de kendi karnına sapladı. İki yaralı, çığlık atan öğrencilerin sesine koşan öğretmenlerin çağırdığı ambulans ile Birecik Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Tedavisine başlanan H.K.K.'nin sağlık durumunun iyi olduğu açıklanırken, E.K. ilk müdahalesi ardından hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber