Seyir halindeki ambulansın şoförü 400 promil alkollü çıktı/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 26 Mart 2011 15:44, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Daha önce de alkollü araç kullandığı ortaya çıkan ambulans şoförünün ehliyetine 2 yıl süreyle el konuldu.

ADIYAMAN'IN Besni İlçesi'nde, 48 yaşındaki Mehmet Uğur, seyir halindeyken 2 arkadaşıyla ambulansta alkol alırken yakalandı. Yapılan kontrolde 400 promil alkollü olduğu saptanan ve daha önce de alkollü araç kullandığı ortaya çıkan ambulans şoförünün ehliyetine 2 yıl süreyle el konuldu.

Besni'de dün gece devriye görevi yapan polis, seyir halinde sirenlerini çalarak kontrolsüz şekilde ilerleyen Besni Devlet Hastanesi'ne ait 02 DV 314 plakalı ambulans şoföründen şüphelendi. Polis, bunun üzerine ilçe merkezinde herhangi bir olay olmamasından dolayı kontrolsüz ilerleyen ambulans şoförünü Atatürk Caddesi üzerinde durdurdu. Ambulans sürücüsüne nereye gittiğini soran polis, alkollü olduğunu anladığı Mehmet Uğur'u ve yanında oturan 2 arkadaşını aşağı indirdi. Ambulansın içerisinde bira şişelerine de rastlayan polis, sürücü Uğur ve arkadaşları Mehmet Denizhan ile Arif Tok'u gözaltına aldı. Polis otomobiline bindirilen ambulans şoförü ve 2 arkadaşı polis merkezine götürüldü. Bu sırada, ambulans ise bir polis memuru tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne götürüldü.

Besni Devlet Hastanesi'ne götürülen ambulans şoförü Mehmet Uğur, yapılan alkol kontrolünde 400 promil alkollü çıktı. İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Uğur'un yapılan kontrolünde 2 yıl önce, kendine ait otomobilde alkol alırken yakalandığı ve ehliyetine 6 ay süreyle el konulduğu ortaya çıktı. İkinci kez alkollü yakalanan Uğur'a 739 lira para cezası kesilirken, ehliyetine ise 2 yıl süreyle el konuldu.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber