Öğretim üyeleri işçi gibi çalıştı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Mart 2011 20:18, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Karabük Üniversitesi (KBÜ) tarafından başlatılan ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Rektör Prof.Dr. Burhanettin Uysal, üniversite idari personeli ve öğretim üyeleri, kampüs ağaçlandırma alanında tesviye çalışması yaptı.

Rektör Uysal'ın yanı sıra rektör yardımcıları, dekanlar, müdürler, daire başkanları, öğretim üyeleri ve tüm idari personel, ellerine kazma kürek ve tırmıkları alarak tesviye çalışması yaptı. Kampüs alanını ağaçlandırmayı sosyal sorumluluk olarak gördüklerini belirten Rektör Uysal, bu çalışmaları devam ettirmek amacıyla tesviye çalışması yaptıklarını anlattı. Kampus alanında peyzaj çalışmalarının da sürdüğünü anlatan Uysal, şöyle konuştu: "Burada tamamıyla doğal bir botanik bahçesi oluşturacağız. Burası

hepimizin ortak kullandığı kullanım alanı. Her ortamda dile getirdiğim bir şey var, Türkiye'nin parlayan yıldızı Karabük Üniversitesini diğer üniversitelerden farklı kılan 'Biz Karabük Üniversiteliler' olgusu vardır. Çünkü, her bireyin burada yapılan her işte bizzat alın teri var. Burada da şu an bunun bir örneğini görüyoruz. Belki hayatında ilk kez kazma kürek tutan arkadaşlar var ama hepsi adeta kalem tutar gibi kazma küreklere sarıldı. Bu da bizim farkımız diyor. Başka söze gerek olmadığını düşünüyorum.

Ben arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber