10. ve 11. POMEM sınavlarda başarılı olan adayların dikkatine

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 03 Mayıs 2011 18:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

10. ve 11. dönem polis meslek eğitim merkezlerine öğrenci alımı için yapılan sınavlarda


SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ


BAŞARILI OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE!!!

1. 10. Dönem Polis Meslek Eğitimleri 11 Nisan 2011 tarihinde başlatılmıştır.

2. Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Sağlık Komisyonunca haklarında ?POMEM Öğrencisi Olur? kararı verilen ve güvenlik soruşturması olumlu sonuçlanan adayların kontenjanlar ve başarı sıralamaları doğrultusunda POMEM Müdürlüklerine planlamaları yapılmıştır.

3. Sağlık kurulu raporu veya güvenlik soruşturması olumsuz sonuçlanan, kendilerine tanınan süre zarfında sağlık kurulu raporlarını teslim etmeyen veya hakem hastaneye sevk edilmek üzere müracaatta bulunmayan ya da planlandıkları POMEM Müdürlüklerine kayıt yaptırmayan, çeşitli nedenlerle öğrencilik haklarından feragat veya istifa edenlerin öğrencilik hakları sonlandırılmıştır.

4. İlk planlama tarihi olan 17.03.2011 tarihinden sonra sağlık kurulu raporu ve güvenlik soruşturması olumlu sonuçlananlardan; kontenjanlar ve kazanma sırasına göre 114 öğrenci adayının 18.04.2011 tarihinde POMEM Müdürlüklerine planlaması yapılmış, planlanamayan adayların öğrencilik hakları 11. döneme ertelenmiştir.

5. Öğrencilik hakları sonlandırılan öğrenci adaylarına sınava müracaat ettikleri İl Emniyet Müdürlüklerinin Eğitim Şube Müdürlüklerince gerekli tebligat yapılacaktır.

6. İşlemleri halen devam etmekte olan adaylardan işlemleri olumlu sonuçlananların öğrencilik hakları 11. döneme ertelenecek, işlemleri olumsuz sonuçlananların öğrencilik hakları sonlandırılacaktır.

7. POMEM Müdürlüklerine planlaması yapılan ve öğrencilik hakları sonlandırılanlar dışında kalan öğrenci adaylarının www.egm.gov.tr internet adresinde yayınlanacak duyuru ve açıklamaları takip etmeleri adaylar açısından önem arz etmektedir.

Adaylara Önemle Duyurulur.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber