Ali Tezel adliyeye kapıdan girdi, merdivenden kaçtı

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 05 Mayıs 2011 09:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel'in boşanma sürecinde olduğu eşini ?yaraladığı, tehdit ve hakaret ettiği? iddiasıyla 8 yıl; eşi Meryem Tezel'in ise ?tırnakla yaralama' suçundan 3 yıl hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşması gergin geçti

Çift, mahkemede küfür içeren diyalogları da anlattı. Duruşma sonunda Ali Tezel kimseye görünmeden girdiği adliyeyi, yangın merdiveninden terk etti.

Üsküdar 3. Sulh Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada ilk savunmayı Meryem Tezel yaptı. Tezel olay anını şöyle anlattı: ?Kapıyı kırıp banyoya girdi. Elinde bıçak vardı. Direkt kulağıma yapıştı. ?Çabuk parayı ver, yoksa kulağını keseceğim' dedi. Ben de vermeyeceğimi söyleyince kulağımı kesti, sonra da bıçağı kalçama sapladı? dedi. Ali Tezel ise eşinin yalan söylediğini iddia etti. Meryem Tezel'in ?Aylık 100 bin lira kazanıyor' iddiasına rağmen mahkeme heyetine kazancının aylık 10 bin lira olduğunu belirten Tezel, ?Kendisini yaralamadım, tehdit ve hakaret etmedim. Tartıştık ancak bıçaklama veya yumruklama izi yoktu? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber