Liseli gencin katil zanlısı mahalleden arkadaşı çıktı/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Mayıs 2011 14:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eskişehir'de 3 gün önce 19 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde tarlada bulunan lise öğrencisi Taha Burak Ünsal'ın katil zanlısı yakalandı. Zanlının Ünal ile aynı mahallede oturan lise öğrencisi F.E. olduğu ve cinayeti küfür yüzünden işlediği iddia edildi.

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesi 71 Evler Mahallesi'ndeki bir tarlada 15 Mayıs'ta vatandaşlar bir ceset bulmuş ve durumu polise bildirmişti. Polis, yaptığı incelemede, cesedin Türk Telekom Lisesi öğrencisi Taha Burak Ünsal'a (15) ait olduğunu belirlemişti. Bunun üzerine Cinayet Bürosu ekipleri, katil zanlısını yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler, 3 gün boyunca olay bölgesine yakın çevredeki 14 kamera kaydını tek tek inceledi. Ailesiyle de diyaloğa geçen polis, maktulün okul ve mahalle arkadaşlarıyla bir bir görüştü. Polis 3 gün süren araştırmalar sonucu, şüpheli olarak Taha Burak Ünsal ile aynı mahalleden arkadaşı olan lise öğrencisi 16 yaşındaki F.E. (16) gözaltına alındı.

F.E.'nin sorgusunda, cinayeti işlediğini ve gerekçenin de "küfür" olduğunu anlattığı öğrenildi. Zanlı F.E., ablasına küfür ettiği gerekçesiyle Ünsal ile aralarında husumet bulunduğunu, olay günü de Ünsal'ı konuşmak için tarlaya çağırdığını ve burada aralarında çıkan kavga üzerine cinayeti bıçakla işlediğini söylediği kaydedildi. Zanlı F.E. emniyetteki ifadesinin ardından "Adam öldürmek" suçundan adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber