Minibüsçü-öğrenci kavgası: 2 öğrenci bıçaklandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Mayıs 2011 13:00, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Bilecik'te, minibüsçü ile üniversiteli gençler arasında çıkan kavgada 2 öğrenci bıçaklanarak yaralandı.

Minibüsçü Aydın T. (28) ile Abdullah E. (25), daha önce kız meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan üniversite öğrencileri Halil İbrahim S. (21) ile Burhan S.'nin (22) arkadaşlarını arayarak barışmak istediklerini, kendilerini Gençlik Merkezi'ne beklediklerini söyledi. Bunun üzerine Halil İbrahim S. ve Burhan S.'nin ev arkadaşları, buluşma yerine gitmek üzere Bahçelievler Mahallesi'ndeki evlerinden çıktı. Üniversite öğrencilerini tanıyan ve Halil İbrahim S. ile Burhan S.'nin evde kaldığını fark eden

minibüsçü Aydın T. ile arkadaşı Abdullah E. eve yöneldi. Kapıyı çalan ve barışmak için geldiklerini söyleyen Aydın T. ile Abdullah E., kapı açılır açılmaz evi bastı ve ellerindeki bıçaklarla üniversite öğrencileri Halil İbrahim S. ve Burhan S.'yi bacaklarından yaralayarak kaçtı.

Olayın ardından polisi ve 112'yi arayan gençler, Bilecik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bu arada polis ekipleri aldıkları bilgiler doğrultusunda harekete geçerek Aydın T. ile arkadaşı Abdullah E.'yi mahalleden uzaklaşamadan kıskıvrak yakaladı.

Bıçaklanan öğrencilerin arkadaşları hastane önünde toplanırken, polisin olayın büyümemesi için arka kapıdan aldığı zanlılar muayene olmak için sıra beklerken yaralıların arkadaşı minibüsçüye saldırdı. Hemen araya giren polis, olayın büyümesini engelledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber