Bahçeli: 6 isimden kaseti yayınlanan olursa gereğini yaparım/ Video

Kaynak : CNN Türk
Haber Giriş : 21 Mayıs 2011 07:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kaset skandallarıyla ilgili partisine "Özel hayatınıza çok dikkat edin." uyarısında bulundu.

Olayın içeriğinin asla tasvip edilemeyeceğini vurgulayan Bahçeli, "(Bu tür bir olaya karışanın) partiyle ilişkilerini kesmeleri gerekir." dedi. Bu doğrultuda hareket ettiklerini belirterek, uygunsuz görüntüleri yayınlanan 4 isim hakkında gereğinin yapıldığını kaydetti. Bahçeli, ellerinde 6 üst düzey parti yöneticisinin daha kaset görüntüleri olduğunu ve istifa etmediği takdirde kendisini bu kasetleri yayımlamakla tehdit eden internet sitesine de "Hodri meydan. Elinizde ne belge varsa yayınlayın." çağrısında bulundu. Söz konusu görüntülerin yayınlanması halinde yine gereğini yapacağını vurgulayarak, "9 ilkemizden biri ahlakçılık ilkesidir. İstifaları istenir. 4 arkadaş bir kenara bırakıp diğerlerine iltimas sağlanamaz." dedi.

MHP lideri, dün CNN Türk'te gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Diyarbakır'da yapacağı mitingin hatırlatılması üzerine kent halkının kendilerini çok iyi karşılayacaklarını umduğunu belirtti ve "kepenkler açık bırakırlarsa iyi olur" mesajı verdi. Bahçeli, Erdoğan'ın Süleyman Demirel'e yüklenmesini de eleştirdi. "Bunlar çok çirkindir. Ülkeye hizmet etmiş şahsiyetleri karalayarak yükseleceğini sanmamalı." ifadesini kullandı. MHP Genel Başkanı, Balyoz sanığı Engin Alan'ı aday göstermeleriyle ilgili Başbakan'ın 'Silivri'ye tünel yapıyorlar.' eleştirisinin de doğru olmadığını ileri sürdü. Alan'ı "kahraman" olarak nitelerken, Ergenekon ve Balyoz davası tutukluları için, "500'ün üzeride insan var orada, hepsi de değerli insanlar." değerlendirmesinde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber