Polis memurunun hazin öyküsü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2011 08:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kalp krizi geçiren eşine giderken kazada can verdi

Muğla'nın Milas ilçesinde 2 polis memurunun şehit olduğu trafik kazasında yaşamını yitiren Suna Yıldız'ın öyküsü, yakınlarının üzüntüsünü bir kat daha artırdı

Suna Yıldız'ın eşi Şavidin Yıldız (57) kalp krizi geçirerek ambulansla Muğla'ya sevk edildi. Eşinin yanında olmak isteyen ancak üzüntüden araba kullanamayacak durumda olan Suna Yıldız, komşusu Ercüment Bütün'den yardım istedi. Yıldız, Bütün'ün kullandığı 48 LN 638 plakalı araçla yola çıktı.

Eşi de öldü

Yıldız ve Bütün'ün otomobili, Milas-Yatağan karayolunun 1'inci kilometresinde, AK Parti'nin Muğla mitingindeki görevlerinden dönen polis memurlarının aracıyla çarpıştı. Kazada polis memurları Ömür Nam ve Mustafa Tunç şehit oldu. Ercüment Bütün de olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan Suna Yıldız ise yapılan ilk sağlık müdahalesinin ardından özel bir hastaneye kaldırılarak yoğun bakım ünitesine alındı. Ancak Yıldız dün tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yakınları Suna Yıldız'a üzülürken bir acı haber de Muğla Devlet Hastanesi'nde tedavi gören Yıldız'ın eşi Şavidin Yıldız'dan geldi. Şavidin Yıldız da hayatını kaybetmişti. Bu arada, şehit polis memurlarından Ömür Nam'ın da nişan hazırlıkları yaptığı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber