Emniyet personeline yönelik lisans tamamlama programına başvurular devam ediyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Haziran 2011 16:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Meslek yüksekokulu mezunu olan emniyet personeline yönelik açılan lisans tamamlama programına ön başvurular başladı. İnternet üzerinden ücretsiz yapılabilen başvurular 1 Ağustos'ta sona erecek.

Atatürk Üniversitesi ile Polis Akademisi Başkanlığı arasında imzalanan ?Güvenlik Eğitim-Öğretimi ve İşbirliği Protokolü' kapsamında Güvenlik Bilimleri Lisans Tamamlama Programı (POLİTAM) ön kayıtları başladı. Bu programla Meslek Yüksek Okulu mezunu olan Emniyet mensubu personel lisans tamamlama programından yaralanabilecek.

Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ATAUZEM) Müdürü Doç. Dr. Tevfik Gülsoy, bu programa kayıt yaptıran Emniyet teşkilatında görev yapan personelin görevlerini ihmal etmeden derslere internet üzerinden devam ederek, vize sınavlarına internet üzerinden girebileceklerini söyledi. Bu programa dahil olan Emniyet mensuplarının mesleki dersleri alabileceğini ve kendilerini ilgilendiren alanlarda uzmanlaşacağını dile getiren Gülsoy, ön başvuruların herhangi bir ücret ve belge gerektirmeden internet üzerinde yapılabileceğini açıkladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber