Esenboğa yolunda asfalt çalışmaları pazartesi günü başlayacak

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Haziran 2011 21:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Esenboğa Havaalanı Yolu'nun modifiye bitümlü asfalt aşınma tabakası ile Samsun Yolu'nun modifiye asfalt kaplama çalışmalarına 20 Haziran 2011 Pazartesi günü başlayacak.Havaalanı Yolu'nda daha önce asfalt yenileme çalışması yaptıklarını belirten Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, okulların kapanmasının hemen ardından son tabaka olan modifiye aşınma tabakasının serimine başlayacaklarını söyledi. Başkent'te trafik akışının ve sürücülerin etkilenmemesi için şehrin ana giriş yollarındaki asfalt yenileme çalışmalarının yapımı için okulların kapanmasını beklediklerini belirten yetkililer, Samsun Yolu'nun modifiye asfalt kaplama çalışmalarının da yine 20 Haziran 2011 Pazartesi sabahından itibaren başlanacağını ifade etti.

Esenboğa Havaalanı Yolu'nda yapılacak asfaltlama çalışması süresince ulaşım, orta refüj uygun yerlerden açılarak trafik diğer istikamete aktarılıp çift yönlü olarak sağlanacak.

Öte yandan Samsun 19 Mayıs Bulvarı'nda da öncelikle yolun yüzeyinde ağır trafik sebebiyle oluşan ondülasyon, lastik izleri ve oturmaların giderilmesi amacıyla trimer (kazı) çalışmasına başlanacağı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber