Savcılık 1 aylık bebeğin ölümü ile ilgili soruşturma başlattı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Haziran 2011 18:38, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Muğla'nın Fethiye ilçesinde çocuk sahibi olamayan 11 yıllık evli Güllüce çiftinin evlat edindikleri 1 aylık bebekleri hayatını kaybetti. 30 günlük bebeğin ölümü ile ilgili cumhuriyet savcılığı soruşturma başlattı.

Fethiye'nin Eşen beldesinde yaşayan Hasan Ali Güllüce ve Nuray Güllüce çifti, 11 yıl önce evlenerek dünya evine girdi. Güllüce çiftinin bu süre içerisinde çocukları olmayınca 27 gün önce 3 günlük Furkan Ali bebeği evlat edindi. 19 Mayıs tarihinde dünyaya gelen Furkan Ali bebek, bugün sabah saatlerinde fenalaşınca 112 Acil Servis ambulansı ile Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahalelere rağmen 1 aylık Furkan Ali yaşamını yitirdi. Cumhuriyet savcılığı tarafından ölümü ile ilgili soruşturma henüz ölüm nedeni belirlenemeyen bebekle ilgili soruşturma başlatırken, Furkan Ali'nin cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Bu arada, oğlu ve gelinin 11 yıllık evli olmalarına rağmen çocuk sahibi olmadığını ifade eden Furkan Ali'nin dedesi Hüseyin Güllüce, "27 gün önce evlatlık edindiğimiz bebek, sabah bir anda kendinden geçti. Ambulansla hastaneye getirdik. Ancak kısa bir süre sonra hayatını kaybetti. Ne olduğunu bilmiyoruz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber