Valiyi ağlattılar/ Video

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Haziran 2011 12:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Türkçe Olimpiyatları dahilinde bugün Kadir Has Kongre Merkezi'nde gösteri yapacak olan öğrenciler, Vali Mevlüt Bilici'yi ziyaret etti. Ziyarette Arnavutluk'tan gelen Xhorda Kaliqi'nin okuduğu 'Mustafa Kemal'in Kağnısı' isimli şiir, Vali Bilici'yi duygulandırdı.

Türkçe Olimpiyatları Tertip Komitesi Üyesi Ali Köksal ile Azerbaycan, Bangladeş, Tacikistan, Moldova ve Arnavutluk'tan gelen gençleri karşılayan Vali Mevlüt Bilici, öğrencilerin Türkçe konuşmasının büyük bir mutluluk verdiğini belirterek, "Bu öğrenciler dünyanın geleceğidir. Onların iyi bir eğitim aldığını, başarılı birer öğrenci olduklarını biliyoruz. Onları Kayseri'de ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

Daha sonra Tacikistan'dan gelen İsmail Saidov, Bülent Ersoy'un 'Akşam oldu' isimli şarkısını seslendirirken, Arnavutluk'tan Xhorda Kaliqi'nin okuduğu 'Mustafa Kemal'in Kağnısı' isimli şiir ise salonda duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. Bilici, tutmakta zorlandığı gözyaşlarını fark ettirmeden silmeye çalıştı. Ziyaret sonrasında, Vali Mevlüt Bilici öğrencilere hediye vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber