Banka soyguncusunu güvenlik görevlisi yakaladı/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Haziran 2011 15:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bakırköy'de, bir bankaya gelerek görevlileri silahla etkisiz hale getiren soyguncu, yaklaşık 50 bin lirayı alarak kaçmaya başladı. Şahsın peşinden koşan bankanın güvenlik görevlisi, soyguncuyu kısa sürede yakaladı.

Olay, İncirli Caddesi üzerinde bulunan bir banka şubesinde saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Bankaya gelen silahlı bir şahıs, görevliyi etkisiz hale getirdi. Daha sonra kasadan aldığı yaklaşık 50 bin lirayı poşete dolduran şahıs, kaçmaya başladı. Bankanın güvenlik görevlisi de şahsın peşinden koşmaya başladı. Güvenlik görevlisi bankanın bir arka sokağında şahsı kıskıvrak yakalayarak polise teslim etti.

Olay yerine gelen polis, banka çalışanları ile soyguncuyu yakalayan güvenlik görevlisinin ifadesini aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

60'lık banka soyguncusu: Sistem bu ben de götürmeye çalıştım

Bakırköy'de kurusıkı tabancayla bir bankaya giren Taner I. (62), güvenliği etkisiz hale getirerek bankadan yaklaşık 50 bin TL aldı. Koşarak olay yerinden uzaklaşan zanlıyı, güvenlik görevlisi ile polis bankanın bir arka sokağında yakaladı. Gözaltına alınan Taner I., ?Kederden yaptım, sistem bu ben de götürmeye çalıştım, olmadı.? ifadesini kullandı.

Olay, Bakırköy İncirli Caddesi Numara 86'da bulunan bir bankada gerçekleşti. Elinde bomba süsü verilmiş bir paket ve silahla bankaya giren Taner I., güvenlik görevlisi Taner Saner'e silahı doğrultarak etkisiz hale getirdi. Daha sonra elindeki torbayı banka görevlilerine veren zanlı, bankadan 50 bin TL alarak uzaklaştı. Bankadan çıkar çıkmaz güvenlik görevlisi şahsın peşine düştü. Bir arka sokakta şahsı durduran görevli Taner Saner, parayı vermesi konusunda ikna etti. Bu sırada sokağa giren polis zanlıyı etkisiz hale getirdi.

Şahsın bankada bıraktığı ve bomba olduğunu iddia ettiği paket bomba imha ekibi tarafından incelendi. Paketin içerisinden tahta çıktı.

Gözaltına alınan Taner I., Osmaniye Polis Merkezi'ne götürüldü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkışta ?Kederden yaptım, sistem bu bende götürmeye çalıştım, olmadı.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber