27 Haziran 2011'den önemli gündem başlıkları/ Video

Haber Giriş : 27 Haziran 2011 09:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Gül'ün programı

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün başkanlığında, saat 13.30'da Milli Güvenlik Kurulu'nun (MGK) Haziran ayı olağan toplantısı yapılacak.

Bakanların faaliyetleri

- Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, saat 18:00'de Şile Belediyesi'ni ziyaret edip, 19:00'da ise AK Parti Şile İlçe Danışma Kurulu Toplantısına katılacak.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- Milletvekilliği YSK tarafından iptal edilen Hatip Dicle'nin avukatları yarın Anayasa Mahkemesine gidecek

- Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, saat 19.00'da Konfederasyonun kuruluşunun 19. yıldönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinlikte konuşacak.

- Ünlü sanatçı Gökhan Kırdar senaryosunu ve müziğini kendisinin hazırladığı Antalya'da çekeceği filmin tanıtımını yapmak için Antalya Gazeteciler Cemiyeti Konferans Salonu'nda saat 10:00 da bir basın toplantısı düzenleyecek.

- Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Prof. Dr. Mustafa Samur Kemoterapi Ünitesi'nde tedavi gören kanser hastalarının yapmış olduğu resimler, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi H Blok Atrium'da saat 12.00 de sergilenecek.

- TÜDEF tarafından gıda terörü hakkında basın açıklaması 11.30 da yapılacak.

- Bursa'da, Kantinciler Odası ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle örnek kantinlere 13.30 da ödül verilecek.

Spor

*-------------

- Galatasaray, yeni sezon öncesi saat 09.00'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir araya gelecek.

- Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, saat 12.30'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyecek.

- Beşiktaş, 2011-2012 sezonu hazırlıkları için BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde toplanacak

- Kulüplerin transfer çalışmaları takip ediliyor.

(HO-Y)

27 Haziran 2011 Pazartesi

Milli Güvenlik Kurulu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün başkanlığında Çankaya Köşkü'nde toplanacak. (13.30)

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kantinciler Esnaf Odası Başkanlığı arasında yürütülen proje kapsamında ?İyi Örnek Kantin' seçimi ödül töreni yapılacak. (15.30)

Türkçe Olimpiyatlarına katılan 16 ülkeden 93 öğrenci, Erzurumlularla Cumhuriyet Caddesi'nde kortej yürüyüşü gerçekleştirecek. Protokol ziyaretinde de bulunacak olan konuk öğrenciler, akşam da Erzurum Arena Stadyumu'nda yeteneklerini sergileyecek. (14.00/20.30)

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde basın açıklaması yapılacak. (10.00)

Devlet Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa'da sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya gelecek, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin'in oğlunun düğün törenine katılacak. (09.00/20.00)

Kamboçya'daki Kızıl Kmerler yönetiminin hayatta kalan en üst düzey 3 yetkilisi, başkent Phnom Penh'de, soykırım suçu işledikleri iddiasıyla yargılandıkları uluslararası mahkemeye çıkacak.

SPOR

Galatasaray futbol takımı, yeni sezon hazırlıkları için Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir araya gelecek. (09.00)

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları için BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde toplanıyor.

Kadınlar Basketbol Milli Takımı, Avrupa şampiyonası 2. tur 3. maçında Beyaz Rusya ekibi ile karşı karşıya gelecek. (21.30)

Süper Toto Süper Lig'ini 3. tamamlayarak ülkemizi Avrupa kupalarında temsil etme hakkı kazanan Bursaspor yeni sezon hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde sürdürüyor. (18.30)

İHA - CHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber