Özel kalem müdürünün başkan yardımcısına silah çekti iddiası

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 11 Ağustos 2011 19:00, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

ERZURUM'da merkez Yakutiye İlçe Belediye Başkanı AK Partili Ali Korkut'la tartışan AK Partili Meclis üyesi ve Başkan Yardımcısı M. Zeki Gözeler'e makamdan çıktıktan sonra Özel Kalem Müdürü Onur Korkut'un silah çektiği ileri sürüldü.

Olay, bugün saat 13.30 sıralarında Yakutiye Belediye Başkanlığında meydana geldi. Başkan Yardımcısı M. Zeki Gözeler, Başkan Ali Korkut'un makamına gelerek kendisine verilen yetki konusunda tartıştı. Sinirli biçimde söylenerek makamdan çıkan Başkan Yardımcısı Gözeler'e (32) Özel Kalem Müdürü Onur Korkut iddiaya göre "Terbiyesizlik yapma. Sen kimsin?" dedi.

Başkan Ali Korkut'un akrabası olduğu bildirilen ve bir süre önce göreve başlayan Onur Korkut, bunun üzerine iddiaya göre tabancasını çıkararak Başkan Yardımcısı Gözeler'in üzerine yürüdü. Olayın büyümemesi için çevrede bulunan görevliler ve vatandaşlar araya girerek Gözeler ile Korkut'u uzaklaştırdılar. İhbar üzerine Belediye Başkanlığına gelen polis, güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber