İşçi Partisi'ndeki aramalar sona erdi: 10 gözaltı/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 19 Ağustos 2011 13:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İşçi Partisi'ndeki aramalar sona erdi. Partide yaklaşık 6 saat süren aramalar sonunda bazı belge ve dökümanlara el konuldu.

ULUSAL KANAL'DA YAPILAN ARAMALARDA 10 GÖZALTI KARARI

Ergenekon soruşturması kapsamında Ulusal Kanal'da yapılan aramalarda 10 kişi hakkında gözaltı kararı olduğu öğrenildi.

Sabah saatlerinde Ulusal Kanal'da yapılan aramaların Ergenekon soruşturması kapsamında olduğu öğrenildi. Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Cihan Kansız'ın talimatıyla başlatılan aramalar sürerken, 10 kişi hakkında gözaltı kararı olduğu öğrenildi.


Beyoğlu'nda bulunun Aydınlık dergisi ve Ulusal Kanal'da polis arama yapıyor.

Sabah saatlerinde Aydınlık dergisi ve Ulusal Kanal'ın bulunduğu binaya gelen Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri aramalarını sürdürüyor.

Polis, binanın bulunduğu sokakta geniş güvenlik önlemleri aldı.

İŞÇİ PARTİSİ'NDE DE ARAMA YAPILIYOR

Ankara'da İşçi Partisi (İP)'nin binasında terörle mücadele ekipleri tarafından arama başlatıldı.

Sabah saatlerinde terörle mücadele ekipleri partinin bulunduğu Toros Sokağı'na geldi. Ekiplerin aramaları şu an devam ediyor. Çevik kuvvet ekipleri de binanın bulunduğu sokağı yaya ve araç trafiğine kapattı.

Polis, Mehmet Perinçek'in evinde arama yapıyor

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in oğlu Mehmet Perinçek'in Beşiktaş'taki evinde polis ekiplerince arama yapılıyor.

İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nin kararıyla harekete geçen polis, İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in oğlu Mehmet Perinçek'in evinde arama başlattı. Polis, sabah 08.30 civarında Mehmet Perinçek'in Ayazma Dere Sok. 17. Numara Çobanoğlu Apartmanı'ndaki evine geldi.

Polis ekiplerine aramalar esnasında evin bulunduğu Gayrettepe Mahallesi Muhtarı Canan Ömer de eşlik etti. Polisin kendisini sabah saatlerinde evinden aldığını dile getiren Muhtar Canan Ömer, ?Görevlerimiz arasında sanırım böyle bir şey de var. Çünkü daha önce de başka bir konu için yine bu şekilde görev almıştım. Benim görevim burada yaşananlara tanıklık etmek.? diye konuştu.

Polisin, Perinçek'in evindeki araması devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber